Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Akşener'in partisine Kocaeli'den 3 isim!

Bir süredir merakla beklenen Akşener’in partisinin isminin “İyi Parti” olacağı açıklanırken, partinin kurucular kurulunda Kocaeli’den 3 isim yer aldı.

Akşener'in partisine Kocaeli'den 3 isim!
26 Ekim 2017 - 09:35
Bir süredir kuracağı partinin ismi ve kurucular kurulunda hangi isimlerin yer alacağı oldukça merak edilen Meral Akşener, Ankara’da düzenlenen toplantıya partinin ismini ve kurucular kurulu üyelerini açıkladı. 8 Işık’lı bir güneşi simgeleyen logo ile vatandaşların karşısına çıkan Akşener, partinin ismini ise, “İyi Parti” olacağını açıkladı. 
 
KOCAELİLİLER ANKARA’YA GİTTİ 
Dün Ankara’da düzenlenen toplantıya bölgemizden de birçok kişi gitti. Daha önce CHP’den istifa ettiğini dile getiren CHP eski İl Yöneticisi Selda Mican, MHP Gebze eski İlçe Başkanı Nusret Acur, Önder Kılıçaslan, Şakir Şükrü Erdöl, Hamit Kuş ve Kenan İkinci gibi siyasi isimlerde Ankara’ya giderek toplantıyı takip etti. 
 
KURUCULAR KURULU’NA 3 ÜYE 
Kendisi de aslen Kocaelili olan Meral Akşener’in kurduğu İyi Parti’nin kurucular kurulunda Kocaeli’den 3 kişi yer aldı. Kocaeli Aydınlar Ocağı Başkanı Ruhittin Sönmez, MHP eski Kocaeli Milletvekili Cumali Durmuş ve bölgemizin yakından tanıdığı isimlerden sanayici ve MHP eski Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan partinin kurucular kurulunda yer alan Kocaelili isimler oldu.