Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Törk; Evet diyen de hayır diyen de bu milletin bir unsurudur

CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk, “Biz neye hayır dediğimiz konusunda çok fazla sebebimiz var. Bu ülkenin beka sorunu olduğunu düşünüyoruz. Bu anlamda ilçe genelinde kapı kapı gezerek 18 maddenin bu ülkeye ne getireceğini anlıyoruz. Herkesi kucaklıyoruz. Evet diyen de hayır diyende bu milletin bir unsurudur” dedi.

Törk; Evet diyen de hayır diyen de bu milletin bir unsurudur
03 Mart 2017 - 14:07
16 Nisan’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı sistemi Halk Oylaması için çalışmalarına hız veren CHP Darıca İlçe Örgütü, ilçe genelinde evleri tek tek gezerek bilgilendirme broşürü dağıtıyor. Yapılan çalışmalarla ilgili gazetemize açıklamalarda bulunan 
CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk, “Biz neye hayır dediğimiz konusunda çok fazla sebebimiz var. Bu ülkenin beka sorunu olduğunu düşünüyoruz. Bu anlamda ilçe genelinde kapı kapı gezerek 18 maddenin bu ülkeye ne getireceğini anlıyoruz. 
Maddeleri bilgilendirdiğimiz zaman zaten vatandaş hayır diyor. Biz bu süreçte kimseye cevap vermeden, siyasi bir söylem kullanmadan, bunun memleket meselesi olduğunu düşünerek çalışıyoruz.  Herkesi kucaklıyoruz. Evet diyen de hayır diyende bu milletin bir unsurudur” dedi.