Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

CHP'li Hürriyet ev ev dolaşıyor

CHP Milletvekili Hürriyet, referandum sonrasında da çalışmalarına ara vermeden devam ederek, her gün bir ilçede ev toplantıları düzenliyor

CHP'li Hürriyet ev ev dolaşıyor
10 Mayıs 2017 - 17:47
 
16 Nisan Referandumu sonrası Hayır tercihine destek olan siyasi parti, sendika ve sivil toplum örgütlerini tek tek ziyaret eden CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, halk ziyaretlerine de ara vermeden devam ediyor. Halk oylaması öncesinde gerek sokaklarda gerek ev toplantılarında sabahı gece eden Milletvekili Hürriyet, referandum sonrasında da bu ziyaret ve çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.
 
HER GÜN BİR İLÇEDE EV TOPLANTISI
Referandumda Hayır tercihine destek veren, getirilmek istenen anayasayı halka anlatmakta yardımcı olan Demokrat Parti, Demokratik Sol Parti, Saadet Partisi, Eğitim-İş, Eğitim-Sen, Türk Eğitim-Sen, TMMOB gibi parti, sendika ve STK’ları ziyaret eden TBMM Başkanlık Divanı Kâtip üyesi ve CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, saha çalışmalarına da tam gaz devam ediyor. 16 Nisan öncesinde Kocaeli’nin 12 ilçesinde sokak çalışmalarının yanı sıra ev ziyaretleriyle de geniş bir kesime hitap eden Hürriyet, bu çalışmasına devam ediyor.
Milletvekili Hürriyet, evlerde bir araya gelen mahalle sakinleri ile iletişimi koparmayacağını açıklayarak, her gün farklı bir ilçede ev ziyaretlerinde bulunacağını ve bunu da çalışma disiplini haline getireceğini belirtti.