Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıca'ya önemli sağlık yatırımı!

Kocaeli’de sağlık alanında yeni yatırımlar yapılıyor. Kocaeli’de 2020 yılı içinde yeni sağlık merkezlerinin yapımı için çalışmalar başlıyor.

Darıca'ya önemli sağlık yatırımı!
26 Kasım 2019 - 12:59
 İl Sağlık Müdürlüğü Kocaeli genelinde bazı ilçelerde yeni sağlık merkezlerin yapımı için ihaleler düzenleyecek.  Buna göre, Kartepe’de Toplum Ruh Sağlığı Merkezi yapılacak. Sağlık merkezi, 1.705 metrekarelik bir alan üzerine 2 katlı olarak inşa edilecek. Sağlık merkezi 1 yıl içinde tamamlanacak. Bu ihale 20 Aralık günü yapılacak. Bir diğer sağlık merkezi ise Gebze’de yapılacak. Gebze Şehit Mehmet Kartal ASM Hizmet Binası 180 gün içinde tamamlanması hedefleniyor. Bu ihale ise 12 Aralık günü yapılacak.
 
DARICA’YA ÖNEMLİ YATIRIM
 
En önemli sağlık yatırımı ise Darıca’ya yapılacak. Yapımı uzun süredir gündemde olan Darıca Sağlık Kompleksi inşaatı için 13 Aralık günü ihale düzenlenecek. 7 bin 441 metrekare büyüklüğündeki bir alanda inşa edilecek sağlık merkezi 4 katlı olacak. Bu inşaatın ise 450 günde tamamlanası bekleniyor. Başiskele Altınkent ASM ihalesinin ise 11 Aralık günü yapılacağı açıklandı. Tek katlı inşaa edilecek sağlık merkezi toplam 322 metrekare büyüklüğünde olacak. Bu sağlık merkezinin inşası 180 günde tamamlanacak.