Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Türkkan, Darıcalı engelli vatandaşa umut oldu

İYİ Parti Grup Başkan Vekili ve Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, Darıca'da yaşayan engelli vatandaşa umut oldu

Türkkan, Darıcalı engelli vatandaşa umut oldu
24 Eylül 2019 - 16:34
Uzun yıllardır şeker hastalığı ile mücadele eden ve bu hastalık sebebiyle bir bacağını kaybeden Darıcalı Arif Tekin'in, görme yetisinde de kayıplar oluştu. İki gözünde birden ciddi oranda görme kaybı yaşayan Arif Tekin'e tam teşekküllü bir hastanede ameliyat olması gerektiği söylendi. Ameliyat için Marmara Üniversitesi Hastanesi'ne başvuran Arif Tekin, bu hastaneden 6 aydır cevap alamadı. Maddi sıkıntıları sebebiyle özel sağlık kurumlarına da gidemeyen Tekin'e yardım eli İYİ Parti'den geldi. Tekin ailesi, geçtiğimiz günlerde Darıca'yı ziyaret eden İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan'a ulaşarak durumlarını anlattı.
KISA SÜREDE ÇARE OLDU
Engelli vatandaşın sorunlarıyla yakından ilgilenen Milletvekili Lütfü Türkkan, konuyla ilgili yaptırdığı araştırmada Marmara Üniversitesi Hastanesi'nde ameliyat için gerekli cihazların bulunmadığı bilgisine ulaştı. Milletvekili Lütfü Türkkan, Arif Tekin'i DünyagözAltunizade Hastanesi'nden Doç. Dr. Levent Akçay'a yönlendirdi. Tekin'in tedavisinin burada ücretsiz bir şekilde gerçekleştirileceği bilgisi verildi. Muayene olmak için DünyagözAltunizade Hastanesi'ne giden Arif Tekin ve ailesine İYİ Parti Darıca İlçe Başkanı Özer Yıldız da eşlik etti. 
BUGÜN AMELİYATA GİRECEK
Burada Doç. Dr. Levent Akçay'a muayene olan Arif Tekin'in bugün ameliyat olacağını açıklayan Başkan Özer Yıldız, "Darıca merkezde oturan şeker hastası vatandaşımız Arif Tekin, şeker hastalığı nedeniyle bir bacağını kaybeden, iki gözünde de görme kaybı yaşayan, tamamen bakıma muhtaç bir kardeşimiz. Gözlerinden ameliyat olmak için Marmara Üniversitesi Hastanesi'ne 6 aydır defalarca başvuruyor, ancak cevap alamıyor. Grup Başkanvekilimiz Lütfü Türkkan Bey’in yaptırdığı araştırma neticesinde hastanede ameliyat yapacak cihazların olmamasından dolayı sıra verilemediğini öğrendik. Allah nasip ederse bu kardeşimiz DünyagözAltunizade Hastanesi'nde ameliyatını olacak. Biz de bu sürecin takipçisi olacağız" diye konuştu.