Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

İsyan noktasına geldiler!

Darıca Fevzi Çakmak Mahallesi, Dr. Zeki Acar Caddesi ile Ethem Bey Caddesi’nde UKOME tarafından 6-7 ay önce yapılan trafik düzenleme çalışmaları başa bela oldu.

İsyan noktasına geldiler!
12 Eylül 2017 - 10:28
Düzenleme yerine tam bir kargaşaya neden olan caddede bu nedenle hemen hemen her hafta trafik kazaları meydana gelirken, bu güzergahları kullanan sürücüler ve esnaf isyan etme noktasına geldi. Yapılan tüm şikayetleri değerlendiren UKOME yetkilileri, bu defa da trajikomik bir olaya imza atarak, Farabi Devlet Hastanesi’ne gidecek olan Acil Servis ambulansı yolunu ara sokaklara verdi. Konuyla ilgili olarak, bu bölgedeki esnaf ile bu yolu sürekli olarak kullanmak zorunda kalan sürücüler, başvurmadıkları hiç bir makamın kalmadığını yineleyerek, sıkıntılarına çözüm bulacak bir mercii bulamadıklarını söylediler.
 
Yeni köprü ne işe yarıyor?
Vatandaşlar, dört tarafı çevrilmiş bir ada gibi kaldıklarını ve ana caddelerin bırakılıp, sokakların cadde konumuna getirildiğini kaydederek, ‘’ Tren yolu üzerinde yapılan köprü, hiç bir şekilde işlevini yerine getirmeyerek bomboş vaziyette duruyor.İstasyon köprüsündeki yoğunluk ve yanlış yön tabelaları ise sürücülerin kaza yapmasına neden olurken, buradaki yoğunluk da saç baş yolduruyor. Eskihisar’da yapımı devam eden Macera Parkı, bittiğinde buradan insanlar oraya nasıl gidecek, karakola gitmek isteyen bir vatandaş buraya nasıl ulaşacak, Farabi Devlet Hastanesi’ne gitmek isteyen ve acil durumdaki hasta ve yaralı yakınları nasıl hareket edecek? bunu hiç kimse düşünmüyor… İstasyon Karakolu önemll bir noktada, bizim bildiğimiz karakollar, terör olaylarına karşı korunaklı olmalı, ancak bizim karakolumuzu koruyacakları yerde duvarına sıfır olacak şekilde yol geçirdiler. UKOME’deki yetkililer hangi akla hizmet ediyor? Buradaki yol güzergahı düzelt,ilmez ise daha çok kişinin canı yanacak ve araç trafiği içinden çıkılmaz bir hale dönüşecek’’ şeklinde tepkilerini dile getirdiler.