Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Yolu kestiler cezayı yediler

Darıca'da daha önce de biri ölümlü bir çok kazanın meydana geldiği cadde de bugün bir bayan sürücünün kaza yapması bardağı taşırdı.

Yolu kestiler cezayı yediler
30 Aralık 2015 - 21:52
 Mahalle sakinleri son kazanın yaşanmasıyla birlikte, kazanın olduğu yolu trafiğe kapattı. Emniyet güçlerinin müdahale ettiği olayın ardından 3 kişi, trafiği aksattıkları gerekçesiyle göz altına alındı.
 
 
Darıca’nın en tehlikeli ve en işlek araç yolu olarak bilinen Atatürk Caddesi’nde daha önceleri de defalarca kazalar meydana gelmiş ve en son olarak birkaç ay önce  1 çocuğun ezilerek ölmesi sonrası mahalle sakinleri ayağa kalkmıştı.
 
Yol kesme protestolarının ardından Darıca Belediyesi ve emniyet yetkilileri burada önlem olarak hız düşürücü setler yapmıştı.
 
Bugün ise, aynı yerde 34. EU. 7148 Plakalı aracın sürücüsü Sakine Altan(35), direksiyon hakimiyetini kaybedip bir binaya çarpınca mahalle sakinleri yolu trafiğe kapattı.
 
Kaza yerine gelen Darıca Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, yolu kapatmak isteyen kalabalıkten 3 kişiyi göz altına alarak İstasyon Karakolu’na götürdü.
 
Burada ifadeleri alınan S.K.(39), Ç.K.(34) ile Ö.K (32) yapılan sorgulamalarının ardından trfağin akışını engelledikleri gerekçesiyle kişi başı 391 TL. para cezasına çarptırıldılar.
 
Para cezası alan şahıslar, eyleme katılan mahalle sakinlerinden sadece kendilerinin göz altına alınmasına anlam veremediklerini söyleyerek üzerlerine atılı suçun yazıldığı tutanağa imza atmadıklarını söylediler.