Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

İLİM KOLEJİ BAŞARININ PEŞİNDE

Özel İlim Eğitim Kurumları yönetim kurulu başkanı, idari kadro ve öğretmenleriyle seminer haftasının ilk toplantısına başarı ve gelecek hakkındaki planlamaları konu alarak başladı.

İLİM KOLEJİ BAŞARININ PEŞİNDE
08 Eylül 2017 - 11:30
 Okulun konferans salonunda gerçekleşen toplantı tüm öğretmenleri katılımıyla başladı. Yönetim kurulu başkanı Nevzat Coşkun öğretmen ve idarecilere yaptığı konuşmada; Özel İlim Eğitim Kurumu kurucu kadrosu, kuruluş ilkeleri, yönetim kadrosu, okul yönetim ve işleyişi, yeni dönem hedefleri hakkında bilgilendirmelerde bulundu.
        Milli ve manevi değerlere vurgu yapan başkan, değerler eğitiminin öneminin altını çizerek tüm öğretmenlerin aynı hassasiyetle, ortak ilkelerimizin yaşatılması hususunda önem arz etti. Tüm İlim öğrencilerinin başarıyı hak ettiğini, bu bağlamda hiçbir öğrenciyi diğerinden ayrım yapmaksızın, tüm öğrencilerin eşit eğitim ve öğretim anlayışına sahip olunması gerektiğini vurgulayarak, geçen seneki TEOG başarısının tesadüf eseri olmadığına, büyük bir emek sarf edilerek elde ettiklerine değindi.
        Konuşmanın sonlarına doğru yakın, orta ve uzak hedeflerden bahseden Coşkun,  ‘’ Yakın vadede öğrenci kapasitemizi %25 oranında arttırmayı planlıyor, 2017-2018 TEOG sınavında Kocaeli 1.si olmayı hedefliyoruz. Orta vadede, 2017 yılı sonuna kadar kurumumuzun kendi binası için arsa veya arazisini almak, yeni dönemde okul projemizle birlikte kayıtlarımızı gerçekleştirmeyi, okulumuzu her alanda başarılı kılmayı, ortaokul kadememizdeki her öğrenciyi seviye belirleme sınavı ile kaydetmeyi planlıyoruz. Uzun vadede ise Türkiye çapında farklı bölgelerde yeni şubeler açmayı, donanımlı Fen Lisesi, Anadolu Lisesi açmayı, Üniversite açılmasının önündeki engellerin kalkmasıyla birlikte Özel İlim Üniversitesini açmayı planlamaktayız’’ dedi.