Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Gölcükspor Başkanı Çardak; Olayları başlatanlar için gerekeni yapacağız!

Gölcükspor Başkanı Hüseyin Çardak, olaylı Darıca Gençlerbirliği A.Ş maçı sonrasında açıklamalarda bulunarak olayları başlatanlar için gerekeni yapacaklarını söyledi.

Gölcükspor Başkanı Çardak; Olayları başlatanlar için gerekeni yapacağız!
05 Şubat 2020 - 12:06
‘Gölcükspor kimsenin aile şirketi değil’ diyen Çardak, yanlış yapanların cezasız kalmayacağını söyledi. Yerel bir televizyonda yayınlanan 3.Devre programına katılan Gölcükspor Başkanı Hüseyin Çardak önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Çardak, “Yanlış her zaman yanlıştır. Bizim bunu tasvip edecek halimiz yok. Burası bir spor arenası kavga dövüş yeri değil. Büyük üzüntü içerisindeyiz. Kulüp olarak gereken neyse yapacağız. Bunu rahatlıkla söyleyebilirim. Gölcükspor kimsenin aile şirketi değil, kimsenin egosunu tatmin edeceği bir yerde değil. Yanlışlar yapan arkadaşlar cezasız kalmayacak. Ben ve yönetimim ne gerekirse yapacağız. Benim bu anlatılanlarla ilgili hiçbir bilgim yok. 
 
“CAN HAVLİYLE GELDİM” 
Çardak sözlerinin devamında, “Olsaydı zaten müdahale ederdim. Diğer maçlarda yaşananlar dolayı olmuş olsa bile mazeretlerin ardına sığınacak değiliz. Ben şahsım olarakta böyle birisi değilim. Maçta olaylar çıktığı zaman telefonla arandım. Can havliyle oraya koştum. Cezam var sahaya da giremiyorum. Olay bizim oyuncularımız maç konuşması için soyunma odasındayken oluyor. Bizim futbolcularımız o sıra içerdeler. Erdem dışarda o sırada. Erdem ile bu diğer arkadaşımız kavgaya tutuşuyorlar. Diğer takımın futbolcularının hepsi müdahale ediyorlar” dedi.
 
 “DAHA FAZLA KONUŞMAYACAĞIM” 
Gölcükspor’da iyi işler yapıldığını ve bunların da gündeme getirilmesi gerektiğini söyleyen Çardak, “Orada bizim arkadaşlarımız arasında ayırmak için büyük mücadele vermişler. Bu konuyla ilgili fazla konuşmak istemiyorum. Yargı sürecini takip edeceğiz. Benim bu olayları kabul etme gibi bir durumum olamaz. Dar zaman içerisinde kulübün hem mali yapısı, geçmişten gelen sıkıntılar, yeni takım yapmaya çalışma süreci bizleri yordu. Herkesin yönetim şekli farklıdır. Eleştirilmek bizi doğruya götürür. Yapılan iyi işlerde anlatılsın. Biz ondan sonra yargılanalım” dedi.