Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

CHP'li kadınlar buluştu

CHP Darıca İlçe Örgütü’nün 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü etkinliği gerek konuşmacıları gerekse konukları ile gövde gösterisine dönüştü.

CHP'li kadınlar buluştu
12 Mart 2018 - 08:33
Kırşehir ile İstanbul’un ilçelerinden konuşmacı ve konukların; Darıca’nın yanı sıra İzmit, Gölcük, Karamürsel, Derince, Gebze ve Çayırova İlçeleri’nden konukların ağırlandığı  program, Osmangazi Mahallesi’ndeki bir düğün salonunda gerçekleşti. Programın konuşmacıları konukları arasında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun danışmanı Nuray Çepni, CHP Kadın Kolları Genel Başkanlığı’na da aday adayı olan CHP Kırşehir İl Kadın Kolları Başkanı Nejla Yenidünya,  önceki dönem CHP Parti Meclis Üyesi ve İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı Avukat Tuğba Ötebay (sağdaki) CHP Tuzla Kadın Kolları eski Başkanı politikacı iş kadını ve sanatçı Özlem Ağırman yer aldı. Ayrıca CHP İl Kadın Kolları eski Başkanı Hülya Yolcubal da 8 Mart’a dair hayli etkili bir konuşma yaptı.
CHP Darıca Kadın Kolları Başkanı Ebru Tayanç etkinliğin açılışında yaptığı konuşmada başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diledi. Bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından devam ettiği konuşmasında tüm konuklara katılımlarından ötürü teşekkür etti. 8 Mart’ın tarihi üzerine kısa bir değerlendirmede bulundu.