Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

İlk yenilgiyi biz tattıracağız

Pazar günü ilk yarının en kritik maçına çıkacak. Rakip en yakın takipçisi Altınordu .Maç deplasmanda. Bugün bu kritik maçın provası var. Darıca GB, kendisini mutlak yenmek için sahaya çıkan her rakibi ezdi geçti. İzmir’de de hedef aynı olacak.

İlk yenilgiyi biz tattıracağız
30 Kasım 2012 - 07:55
 Grubun yenilgisiz tek takımı olan Altınordu, geride kalan haftalarda sadece 3 beraberlik aldı. Darıca GB’nin 1 puan gerisinde. İçeride ve dışarıda mağlubiyet acısı yaşamadılar. Başkan Halil Akbaşoğlu, “Altınordu kendisini bize sakladı. Biz ilkleri çok severiz. Altınordu’ya da ilk yenilgiyi biz tattıracağız.” dedi. Darıca GB, zorlu geçmesi beklenen bu kritik maça 3 puan parolası ile hazırlandı. Sarı-yeşilli ekipte Altınordu’nun ilki olmak için herkes can atıyor. Darıca GB, bu sezon en büyük sıkıntıyı, katı savunma yapan ekipler karşısında yaşadı. Ligde hiçbir iddiası olmayan Emrespor bile 10 kişi ile savunma yaparak, Darıca’dan puan almaya çok yaklaştı. Ancak temsilcimiz tek golle rakibini devirip Altınordu karşısına moralli çıkmayı başardı. Darıca GB’yi mutlak yenmek için sahaya çıkan her ekip hüsran yaşadı. Maraş’a 4, Sancaktepe’ye iki gol atan Darıca GB, sahada kazanmak için mücadele eden her takıma karşı son derece etkili olup, puan almayı başardı. Altınordu da bu pozisyonda Darıca karşısına çıkacak.
 
FARKI KORUMAK DEĞİL, AÇMAK İSTİYORUZ
İzmir’e lider gidecek olan Darıca GB, rakibi ile arasındaki 1 puanlık farkı korumaktan çok farkı 4 puana çıkartmayı amaçlıyor. Bu hedefle İzmir’e gidecek olan sarı-yeşilli temsilcimiz rakibinden çekinmiyor. Kadrosunda son derece önemli yıldızları olan sarı-yeşilli temsilcimiz, İzmir’de kazanarak, ligin ilk yarısını lider tamamlama yolunda büyük bir avantaj elde etmek istiyor.