Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Bayramoğlu SGK kampı tamamen onarıldı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı ve Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından Bayramoğlu’nda bulunan ve bir süre önce Büyükşehir’e devredilen SGK Kampı’nda çevre düzenlemesi ve onarım çalışması gerçekleştirildi.

Bayramoğlu SGK kampı tamamen onarıldı
03 Ekim 2016 - 09:09
Toplam 24 bin m2 alan üzerinde kurulan kampta bakım ve onarım yapıldı. Alanın genelinde bulunan pansiyonların onarımını yapan ekipler, daha sonra çevre düzenlemesini tamamladı. 
 
ÇEVRE DÜZENLEMESİ 
Ekipler tarafından yapılan düzenleme işi kapsamında 3 bin 790 metre alan içerisinde çim serimi yapıldı. 100 m2 alan üzerine çocuk parkı yapıldı. 600 adet çalı grubundan bitki ekimi gerçekleştirildi. Öte yandan tüm bölgede çevre düzenlemesi yapılırken, alana çim sulama sistemi yerleştirildi. 
 
FEN İŞLERİ DE ONARIM YAPTI 
Çevre düzenlemesinin yanı sıra Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından alanda bulunan 84 adet pansiyonun da onarımları gerçekleştirildi. Onarımlar kapsamında alanda çatı tamiratları, temiz-pis su hattı, tüm odalarda tadilat, ahşap korkulukların yenilenmesi ve havuzun yeniden onarılması yapıldı.