Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıca CHP'den Artvin açıklaması

CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk, Kemal Kılıçdaroğlu'na Artvin'de yapılan saldırı ile ilgili yazılı bir basın açıklaması yaptı

Darıca CHP'den Artvin açıklaması
26 Ağustos 2016 - 11:42

Başkan Yakup Törk tarafından yapılan yazılı açıklamada Kemal Kılıçdaroğlu'na yapılan hain saldırı şiddetle kınanırken, ''Terör belasının son bulduğu laik ve demokratik Türkiye mücadelemize korkmadan, yılmadan ve sinmeden devam edeceğiz.'' denildi

 

İşte o açıklama; ''Genel Başkanımız Sayın Kemal KILIÇDAROĞLU ile partililerimiz ve güvenlik güçlerimize yönelik Artvin’de yapılan hain saldırıyı kınıyoruz. Terör belasının son bulduğu laik ve demokratik Türkiye mücadelemize korkmadan, yılmadan ve sinmeden devam edeceğiz.

Cumhuriyet Halk Partisi demokratik, laik, sosyal hukuk devletinin tüm kurumlarıyla var olması için dün olduğu gibi bugün ve yarınlarda mücadelesini sürdürecektir. Hiçbir saldırı bizi yolumuzdan alıkoyamaz. Bu hain saldırıyı gerçekleştirenler ve arkasındaki güçlerin en yakın zamanda ortaya çıkarılmasını talep ediyoruz.

Şehit düşen askerimize Allahtan rahmet, ailesine ve tüm ulusumuza başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Bu vesile ile saldırıya maruz kalan Sayın Genel Başkanımıza, partililerimize, güvenlik görevlilerimize geçmiş olsun diyoruz.