Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

KOTSİAD kendini tanıttı

2015 Yılında Kocaeli’de kurulan Kocaeli Tüm Sanayici ve İş İnsanları Derneği’nin (KOTSİAD) Gebze Şubesi hafta sonu düzenlediği basın toplantısı ile çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

KOTSİAD kendini tanıttı
02 Ekim 2018 - 13:06
Kocaeli Tüm Sanayici ve İş İnsanları Derneği’nin (KOTSİAD) Gebze Şubesi hafta sonu Darıca Teras Cafe’de basın toplantısı düzenleterek çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Toplantıya KOTSİAD Genel Başkanı Meral Artuç Dinçoğlu, Gebze Şube Başkanı Veysel Arslaner, Gebze Onursal Başkanı Bişar Yaman, İzmit ve Körfez Şube Başkanları, Körfez Mimar Sinan Mahalle Muhtar adayı Şengül Yurt ile Gebze Şubesi üyeleri katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan Nihat Tatlı, “Yaklaşık üç aydır çalışmalarını yaptığımız ve geçtiğimiz hafta dernekler masasından onayını aldığımız KOTİSAD Gebze Şubesinin kurulumu resmi olarak tamamlanmış ve Gebze Şubesi olarak çalışmalarına başlamıştır. Kuruluş aşamasında bile faaliyetler gerçekleştiren KOTİSAD Gebze Şubesinin bundan sonra bölgeye ve iş dünyasına çok büyük katkıları olacaktır.”dedi.
 
İŞ DÜNYASINA IŞIK TUTACAĞIZ
Ardından konuşan KOTSİAD Gebze Şube Başkanı Veysel Arslaner, “İş dünyasına ışık tutacak ve bölgesinin kalkınmasına katkı sunacak olan derneğimiz resmi çalışmalarına başlamıştır. Bugün burada hem resmi olarak ilk toplantımızı hemde çalışmalar hakkında kamuoyuna bilgi vermek adına bir araya geldik. Üç aylık kuruluş aşamasında çok güzel çalışmalara imza atarken, kamuoyundan da güzel tepkiler aldık. Umarım bundan sonra da daha iyi çalışmalara imza atacağız. Gebze Şubesi olarak ayrıca Darıca, Çayırova, Dilovası ve Köyler Koordinatörlerini belirledik ve çalışmalarına devam ediyorlar. Bizlerle birlikte yola çıkan ve yarın aramıza yeni katılacak olan tüm KOTSİAD ailesine başarılar diliyorum.”dedi.
 
BİZ FARKLI OLMAK İSTİYORUZ
KOTSİAD Gebze Şubesi Onursal Başkanı Bişar Yaman ise yaptığı konuşmada “Biz bu yola çıkarken insanların derneklere olan olumsuz bakışını yenmek ve yeni bir şeyler yapabilmek adına çıktık. Kısa sürede de çok güzel mesafeler aldık. Biz farklı olmak istiyoruz. Kuruluş aşamasını yeni bitirmemize rağmen şuana kadar 21 ayrı iş kolunda başkanlar ve ekipler kurduk. Bu ekipler kendi iş kollarının önünü açabilmek ve kendi sektörlerinde birlik ve beraberliğin sağlanması adına çalışmalarını sürdürüyor. İlerleyen zamanlarda her iş kolu için farklı farklı faaliyetlerimiz olacaktır. Ayrıca Fikir Atölyesi adı altında yeni bir ekip kurduk. Genç arkadaşlarımız Cansu ve Ufuk’tan oluşan Fikir Atölyemizde çok güzel fikirler oluşmaya ve çok güzel destekler almaya başladık. Dediğim gibi biz insanların kafasında oluşan dernekçiliği değiştirmek için yola çıktık. Çok güzel bir ekibimizde oluştu. İnşallah bu ekiple güzel projelere imza atacağız.”dedi.
 
ŞUBELEŞMEYE DEVAM EDECEĞİZ
KOTSİAD Genel Başkanı Meral Artuş Dinçoğlu “Amacımız hem iş dünyasına hemde yaşadığımız bölgeye katkı sunmaktır. 
Büyük bir aile olma yolunda her geçen gün yolumuza devam ediyoruz. İzmit, Körfez ve Gebze şubelerimizin dışında diğer ilçelerde de şube çalışmasını yaparak büyümeye ve faaliyetlerimizi genişletmeye devam edeceğiz. Bize inanarak yanımızda yürüyen dostlarımıza teşekkür ediyorum.