Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Öz kardeşine cinsel tacizden….

Darıca'da orta okul öğrencisinin davranışlarından şüphelenen rehber öğretmeni, konuştuğu 13 yaşındaki B.A’nın iddiasına göre öz ağabeyi 18 yaşındaki A.A. tarafından cinsel tacize uğradığını öğrendi. Rehber öğretmeninin durumu polise bildirmesiyle birlikte göz altına alınan ağabey A.A. tutuklandı, kız kardeşi ise devlet korumasına alınarak İl Çocuk Esirgeme Kurumu’na gönderildi.

Öz kardeşine cinsel tacizden….
19 Kasım 2017 - 15:29

Olay, ortaokul öğrenimi gören 13 Yaşındaki B.A’nın, geçtiğimiz perşembe günü davranışlarından şüphelenen rehber öğretmeninin küçük kızı sorgulamasıyla ortaya çıktı. B.A’nın rehber öğretmenine anlattığı iddiasına göre, öz ağabeyi A.A’nın evde kimsenin olmadığı bir zamanda  vücudunun namahrem bölgelerine elle ve cinsel organıyla temasta bulunduğunu söyledi. 

Rehber öğretmeni ise öğrencisinin anlattıklarını polise bildirince küçük kızın öz ağabeyi A.A, göz altına alınarak ifadesine başvuruldu.  A.A, verdiği ifadesinde kız kardeşinin kendisine iftira attığını söyleyerek, ‘’ Ben kardeşimi dışarıdaki her türlü tehlikeden korumak,  arkadaşlarıyla buluşmasına  izin vermeyip, telefon görüşmelerini de kontrol altında tutunca, kendisi de bu duruma kızıp sürekli olarak bana, ‘bunun hesabını bir gün ödeyeceksin’ diyordu. Kardeşimin özgürlüğünü kısıtladığım için benden intikam almak istediğini ve bu nedenle böyle bir iftirada bulunduğunu düşünüyorum’’ dediği öğrenildi.

A.A., çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, kız kardeşi de  devlet korumasına alınarak görevliler tarafından İl Çocuk Esirgeme Kurumu’na teslim edildi.