Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Yeni başhekim neden göreve başlamıyor?

Ramazan Bayramı öncesi Darıca Farabi Devlet Hastanesi’ne yönetici Başhekim olarak atanan Yrd. Doç. Dr. Ali Ramazan Benli, aradan geçen 1.5 aya rağmen halen yeni görevine başlamadı.

Yeni başhekim neden göreve başlamıyor?
25 Eylül 2017 - 09:13
Yaklaşık olarak 3 yıldan bu yana Darıca Farabi Devlet Hastanesi’nde Yönetici / Başhekim olarak görev yapan Op. Dr. Hikmet Yaşar’ın kendi isteğiyle beraber Kartal Eğitim Araştırma Hastanesi’ne gitmek istemesinden sonra Darıca Farabi Devlet Hastanesi’ne tam 1.5 ay önce atanan Karabük Üniversitesi Tıp Fakültesi Aile Hekimliği Ana Bilim Dalı Başkanı Yrd. Doç. Dr. Ali Ramazan Benli, halen yeni görevine başlamadı. 
 
1.5 AY ÖNCE ATANMIŞTI
Geçtiğimiz aylarda Sağlık bakanlığı tarafından yapılan yazılı açıklamada Darıca Farabi Devlet Hastanesi’nin Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne dönüştürüleceği belirtilirken, çalışmalara yakın zamanda başlanacağı açıklanmıştı.  Eğitim ve Araştırma Hastaneleri’ndeki yönetici - başhekimlik kadrosunun en az Doçent seviyesinde olması gerektiği ve bu nedenle Yrd. Doç. Dr Ali Ramazan Benli’nin atamasının yapıldığı öğrenilmişti. Bu atamadan sonra Darıca Farabi Devlet Hastanesi’nin, Eğitim ve Araştırma Hastanesi olması yönünde ivme kazanılacağı iyice netleşmişti. Bu atama 1.5 ay önce olmasına rağmen, Benli’nin neden göreve başlamadığı merak ediliyor.
 
YAŞAR GİTTİ, BENLİ HALEN GELMEDİ
Atanmasından 1.5 ay geçmesine rağmen görevine başlamayan Yrd. Doç. Dr Ali Ramazan Benli’nin göreve başlamamasına rağmen, 1.5 aydır Darıca Farabi Devlet Hastanesi Başhekimlik görevine devam eden Op. Dr. Hikmet Yaşar, 2 hafta önce yeni görev yeri olan Kartal Eğitim Araştırma Hastanesi’nde göreve başladı. Sağlık Bakanlığı’nın, bu konuyla alakalı bir açıklama yapacağı tahmin ediliyor.