Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıca'da GETAT Polikliniği yeni yerinde!

ÖZEL HABER - Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde, prp, akupunktur, hacamat, kupa tedavisi ve Fitoterapi denilen bitkisel ilaçla tedavi, sülük tedavisi, hipnoz ve ozon tedavi hizmetlerinin verileceği geleneksel ve tamamlayıcı tıp (GETAT) polikliniği açıldı.

Darıca'da GETAT Polikliniği yeni yerinde!
25 Eylül 2019 - 16:37
 Gebze Ticaret Odası’nın büyük destekleriyle yeni yerinde daha fazla vatandaşa hizmet verecek olan geleneksel ve tamamlayıcı tıp (GETAT) polikliniğinin açılışına Ak Parti Kocaeli Milletvekilleri Emine Zeybek ve İlyas Şeker, Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çifçi, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Yaşar Çakmak, GTO Başkanı Nail Çiler, Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay, Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Güneş, Darıca ADSM Başhekimi Eray Ünaldı ve çok sayıda davetli katıldı. 
Açılıştan önce konuşanDarıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Güneş, GETAT’da  tedavi hizmetlerinin, alanında özel eğitim almış, akademisyen olan sertifikalı uzman doktorlar tarafından verilecek olmasına dikkat çekti. Daha büyük bir yerde hizmete açılan prp, akupunktur, hacamat, kupa tedavisi ve Fitoterapi denilen bitkisel ilaçla tedavi, sülük tedavisi, hipnoz ve ozon tedavisi uygulamaları yapılacağını belirten Doç. Dr. Güneş, "Bilindiği üzere alternatif tıbba bakanlığımız büyük önem vermekte ve bu hizmetlerin hastanelerde sunulmasını bizzat teşvik etmektedir. Halk arasında bilinen adıyla hacamat yine iyileşemeyen yaralar için ozon tedavisi, akupunktur, sülük tedavisi gibi tedavi yöntemleriyle hastalarımıza yeni yerimizde hizmet vereceğiz. Bu tedavi yöntemleri hastanemizde hijyen ve modern bir ortamda yapılmaktadır. Açılan polikliniğimizde, geleneksel ve modern tedavi yöntemlerinin birlikte kullanımı ile hastalara mümkün olan en iyi sağlık hizmetini sunacağız. Bu polikliniğe desteklerinden dolayı GTO Başkanı Nail Çiler ve yönetimine teşekkür ederiz’’ dedi. Yapılan diğer konuşmaların ardından açılış kurdelası kesildi ve Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi GETAT Polikliniği yeni yerinde resmen hizmete açıldı.