Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Gökşen Mustafa Yücel'e vefa!

Bölgemizin tanınan ve tercih edilen okulu, Gökşen Mustafa Yücel Anadolu Lisesi Okulunu yapan hayırsever; Kroman Çelik ve Yücel Boru Şirketler Grubunun kurucusu Merhum Gökşen Mustafa Yücel in adına Kocaeli geneli matematik olimpiyatı düzenliyor.

Gökşen Mustafa Yücel'e vefa!
28 Mart 2019 - 09:20
 
Darıca Kaymakamı Ömer Karaman’nın teşviği, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün katkıları ile gerçekleştirilecek Kocaeli geneli “Gökşen Mustafa Yücel’e Vefa” Ödüllü Matematik olimpiyatına  Gebze Teknik Üniversitesi ve Darıca Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi de destek veriyor.
Kroman Çelik, Yücel Boru ve Çayırova Boru gibi  kuruluşları kurmuş ülke ekonomisine büyük bir katkının yanı sıra binlerce kişilik bir istihdam meydana getiren Gökşen Yücel Kazandığı ile Gökşen Mustafa Yücel Anadolu Lisesi gibi pek çok prestijli okul yaparak ülke eğitimine de büyük  katkılar yapmıştı. Ufku geniş, girişken bir sanayici olmanın yanı sıra alçakgönüllü ve babacan bir vatan ve millet sevdalısı olan bir değerin genç nesillere tanıtılması ve rol model olmasının sağlanması çok önem arz etmekted.
İlçe Kaymakamı Ömer Karaman’ın teşvik ettiği, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz’un  ilgilendiği, Gebze Teknik Üniversitesi ve Darıca Faruk Yalçın Hayvanat bahçesi nin de katkı verdiği projeye ilgi büyük. 
“Gökşen Mustafa Yücel’e Vefa” Ödüllü Matematik Olimpiyatının başvuruları okulun gmyal.meb.k12.tr internet adresi üzerinden 29 Mart 2019 tarihine kadar dijital olarak yapılmakta; Birinci aşaması 13 Nisan 2019 da Okulda, Final yarışması ise 02 Mayıs 2019 Tarihinde Bağlarbaşı Ortaokulu Spor Salonunda yapılacak. Yarışma Finaline kalan  9 okulun öğrencilerinin her birine 1500 TL ye kadar para ödülü danışman öğretmenlerine de altın verilecektir. İl genelinde 100’ün üzerinde okulun katılması bekleniyor.