Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

DGM'de çevre çalışmaları başladı

Son yıllarda önemli projelerin merkezi haline gelen Darıca’da Gençlik Merkezi’nin inşaatı sona ermiş ancak çevre düzenlemeleri yapılmamıştı. Dün itibariyle Darıca Belediyesi, çevre düzenlemelerine başladı.

DGM'de çevre çalışmaları başladı
11 Şubat 2016 - 12:59
Darıca Stadı’nın hemen yanında inşaa edilen Darıca Gençlik Merkezi’nin inşaatı tamamlandı. Sadece çevre düzenlemelerine başlanan Darıca Gençlik Merkezi, Darıca’daki önemli bir boşluğu da doldurmuş olacak. Bakanlık ve Valilikten gelecek yazıyla açılışı yapılacak olan Gençlik Merkezi projesinde Darıca İlçe Gençlik Spor Müdürü Hikmet Tatoğlu, eçvre düzenlemelerine başlayan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’a teşekkür etti. 
 
Gençlik Merkezi’nin içerisinde bay ve bayanlar için sportif faaliyetlerin yapılabileceği  çok amaçlı salon, el sanatları atölyesi,derslik salonu,seminer odası ,zeka oyunları salonu ,el sanatları atölyesi öğretmenler odası, kafeterya ,el sanatlarının sergi ve satış salonları gibi bölümler bulunacak. Aynı zamanda gençlerin, eğitim, kültür, sosyal, spor, sanat alanlarında çeşitli eğitimler ve kurslar alabileceği önemli bir merkez olarak hizmet verecek.