Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Hayvanat Bahçesi'ne yeni misafirler geldi

Sıçrayan, cüce, pamukbaşlı maymunlar ile gri langurlar Türkiye’deb Dünyada nesli tükenmekte olan ve türlerinden sayılı bulunan sıçrayan, cüce, pamukbaşlı maymun, gri langurlar ve süt pitonları artık Darıca Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi’ne getirildi.

Hayvanat Bahçesi'ne yeni misafirler geldi
16 Nisan 2013 - 08:19
  Hafta sonu olması nedeniyle ziyaretçi akınına uğrayan  Darıca Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi’nde bu yeni  hayvan türleri ziyaretçilerin yoğun ilgisini çekti. Bunlardan bir tanesi de süt pitonları oldu. Bakıcısı tarafından bulunduğu kafesten dışarıya çıkarılan yılanlara ziyaretçiler ilgisi yoğundu
 
ZEHİRLİ DEĞİLLER
Türkiye’ye yeni gelen bu türle ilgili Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi Veterineri Cenk Korugan şunları söyledi: “Kaplan pitonumuzu, anakondalarımız, süt yılanlarımız da yakında buraya gelecek. Şu anda zararlı değiller. Pitonlar sıkarak öldürüyorlar. Zehirli değiller. Şu an kolumu gördüğünüz gibi hiçbir sıkıntı yok.”
 
ZİYARETÇİLER MEMNUN
Vatandaşlar da bu durumdan oldukça memnun: bir ziyaretçi ise duyduğu memnuniyeti  “Yani hayvanlara karşı bir sevgimiz olduğu için hiçbir tehlike filan hissetmedik. Yalnız bir kas yığını ve oldukça da soğuk bir hayvan. Onun dışında herhangi bir şey duymadım” sözleriyle dile getirdi.