Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Anne ve kızı yangında öldü

Darıca'da bugün akşam saatlerinde çıkan yangında 79 yaşındaki Refiye Arısoy ile 52 yaşındaki kızı Nejla Arısoy, dumandan etkilenerek hayatlarını kaybettiler.

Anne ve kızı yangında öldü
29 Mart 2018 - 18:26

Darıca Bağlarbaşı Mahallesi, Harmanlar Sokak No: 9 adresindeki 3 katlı binanın 3. katında çıkan yangında burada yaşayan Refiye ve kızı Nejla Arısoy, dumandan etkilenerek hayatlarını kaybettiler.

Kendilerinden başka kimsenin oturmadığı 3 katlı binanın tüm daireleri ve giriş merdivenleri ağzına kadar çöple dolu olması nedeniyle cenazeleri indirmek isteyen görevliler sıkışan dış kapıdan giremediler.

Bunun üzerine itfaiye ekipleri önce pencere doğramalarını kırdı sonra da yangın merdiveni ile anne ve kızının cenazelerini pencereden çıkararak yangın merdiveni ile aşağıya indirdi.

Yangında hayatını kaybeden Refiye ve kızı Nejla Arısoy’un komşuları, anne ve kızının 3 katlı binada yalnız yaşadıklarını ve uzun yıllardır binanın çöp ev olarak kullanıldığını söylediler. Komşuları olduğu ve anne kızı çok sevdikleri için bu güne kadar çöp ev ihbarında bulunmadıklarını da belirten mahalle sakinleri, hayatını kaybeden Refiye Arısoy’un ölen kızının yanı sıra 2 çocuğunun daha olduğunu ve zaman zaman uğradıklarını kaydettiler.

Yangının söndürülmesinin ardından olay yerine gelen Darıca Kaymakamı Ömer Karaman ve Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, konuyla ilgili olarak yetkilerden bilgi aldılar.

Çıkan yangında hayatını kaybeden anne ve kızının cenazeleri darıca Farabi devlet Hastanesi Morguna kaldırılırken, polis yangınla ilgili soruşturma başlattı.