Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Elkatmış; Derdimiz iyi bir hizmet!

S.S Öz Darıca Özel Halk Otobüsçüler Kooperatifi Başkanı İsa Elkatmış ve ekibi Darıca-Gebze hattında çalışan 92 araç ile yapılan birçok yenilikle beraber adım adım profesyonelleşiyor.

Elkatmış; Derdimiz iyi bir hizmet!
08 Kasım 2018 - 08:22
S.S Öz Darıca Özel Halk Otobüsçüler Kooperatifi Başkanı İsa Elkatmış, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, gerek vatandaşın huzuru, gerekse meslektaşlarının haklarını savunmak, müşteri memnuniyetini göz önüne alarak, daha iyi hizmet vermek için ellerinden geleni yaptıklarını, Darıca-Gebze hattında bundan sonra yeniliklerin ortak alınan kararlarla sürekli gerçekleşeceğini belirtti. Başkan Elkatmış ayrıca kaliteli hizmet açısından bir çok projeyi hayata geçireceklerini de ifade etti.
 
ÇALIŞMA EKİBİ OTOBÜSLERİ SÜREKLİ İZLİYOR
Darıca-Gebze hattında bulunan 92 araçtaki kameralarla beraber, çipli sistem aracılığıyla, otobüslerin hepsi an ve an çalışma ekibinde bulunan 20 kişi tarafından izleniyor. Bilgisayarlar üzerinden gerçekleşen bu izlenimlerde en ufak olumsuzluklarda dahil çıkan olaylar hemen yönetime aktarılıyor. Yönetim de anında toplanıp, ceza uygulamasına başlıyor. Güzergah, dış görünüm, iç görünüm, şoförlerin takip edilmesi ve yolcularla olan diyalogları dahi bu ekip tarafından izleniyor. Sürekli kayıt altına alınan bu görüntüler, daha sonra tekrar tekrar izleniyor.
 
DURAK HARİCİ DURMAK YASAK
Darıca’daki özel halk otobüsleri, durak harici indi-bindi yapmıyor. Büyük ve modern şehirlerde olan bu durak sistemi ile birlikte Darıcalıların artık bu sisteme alışması gerekiyor. Herkesin birbirine yardım etmesi gerektiğini belirten S.S Öz Darıca Özel Halk Otobüsçüler Kooperatifi Başkanı İsa Elkatmış, ‘’Yolcular da, şoförler de bu sisteme yardımcı olmalı. Bizler hep en iyiyi yapmaya çalışıyoruz. Vatandaşlarımız durak önlerine araç park etmesinler. Durakları işgal etmesinler. Bu konuda hassasiyet gösteren herkese teşekkür ediyoruz. 
Bizim için Huzur, en üst safhada. Bizlerden desteklerini esirgemeyen, Protokol üyelerimize, yolcularımıza ve değerli şoför arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Herkes emin olsun ki Darıca-Gebze özel kalk otobüsü hattı, ilerleyen zaman içerisinde tamamen profesyonel çalışan bir hat sistemi olacaktır’’ dedi.
 
İŞİMİZİ ÖZVERİYLE YAPIYORUZ
Darıca halkının çoğu konuda duyarlı olduğuna dikkat çeken Başkan Elkatmış, ‘’Ülkemizin bir çok yerinde ulaşım ile alakalı sorunlar olabiliyor. Şuan da da bölgemizdeki belediyelerin üst yapı çalışmaları var. Güzergahlar değişebiliyor, bu yüzden araçlarımız bazen geç gelebiliyor. Bu bizim elimizde olan bir şey değil. Hepimizin sabırlı ve anlayışlı olması gerek. Darıcalı vatandaşlardan tek ricamız, durak önlerine araçlarını parketmemeleri. Durak önüne park edilen araçlar yüzünden yolcular araçlarımıza rahat inip, binemiyor.  Araçlarımız her  gün dezenfekte edilip temizleniyor. İşimizi özverili bir şekilde yapıyoruz’’ dedi. 
 
HERKES BİRBİRİNE YARDIMCI OLMALI
Herkesin birbirine yardım etmesi gerektiğini belirten S.S Öz Darıca Özel Halk Otobüsçüler Kooperatifi Başkanı İsa Elkatmış, ‘’’Yolcular da, şoförler de birbirlerine yardımcı olmalı. Bizler hep en iyiyi yapmaya çalışıyoruz. Belediyelerden otobüs duraklarının önüne yere boya yapılmasını talep ediyoruz. Böylelikle duraklar daha belirgin olur. Bu konuda hassasiyet gösteren herkese teşekkür ediyoruz. Bizim için Huzur, en üst safhada. Derdimiz Darıcalı vatandaşlarımıza iyi bir hizmet etmek’’ dedi.