Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

2 muhtar daha mazbatalarını aldı

31 Mart 2019 Pazar günü yapılan Mahalli İdareler Seçimleri’nde Darıca’da kazanan fakat yapılan itirazlardan dolayı İl Seçim Kurulu’na bildirilen Bayramoğlu Mahallesi Muhtarı Ferman Aktaş ile Emek Mahallesi muhtarı Recep Yelken’e yapılan itirazlar reddedildi ve yapılan törenle mazbataları verildi.

2 muhtar daha mazbatalarını aldı
09 Nisan 2019 - 18:13
31 Mart 2019 Pazar günü yapılan Mahalli İdareler Seçimleri’nde Darıca’da kazanan fakat yapılan itirazlardan dolayı İl Seçim Kurulu’na bildirilen Bayramoğlu Mahallesi Muhtarı Ferman Aktaş ile Emek Mahallesi muhtarı Recep Yelken’e yapılan itirazlar reddedildi ve  yapılan törenle mazbataları verildi.
İlçe Seçim Kurulu’nun, her iki mahallenin de kazanan adaylarının muhtarlıklarını onaylamadığı ve konunun İl Seçim Kuruluna bildirilerek buradan çıkacak karara göre hareket edileceği açıklanmıştı. İl Seçim Kurulu’ndan çıkan karara göre her 2 muhtarda resmen muhtar olarak mazbatalarını aldılar. İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim Fatih Karakullukçu tarafından törenle mazbatalarını alan Bayramoğlu Mahallesi Muhtarı Ferman Aktaş, kendisine oy veren herkese teşekkür ederken, Emek Mahallesi muhtarı Recep Yelken ise azaları Murat Köse, Turan Daşdan, İrfan Şahin, Ziya Abiş, Musa Çeliktoz, Nazım Selvi, Dursun Sarıçam ve Soner Kale ile mahalle hakına desteklerinden dolayı teşekkür etti.