Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıca Final'de ilk ders heyecanı

Darıca Final Okulları 2018-2019 eğitim öğretim yılına merhaba dedi. Açılış töreninde bir konuşma yapan okul müdürü Murat Kaya, “Çocuklarımızı Mustafa Kemal’in ülküsü ile yetiştirmek görevimizdir.” dedi.

Darıca Final'de ilk ders heyecanı
19 Eylül 2018 - 13:22
Yeni eğitim öğretim yılı için Darıca Final Okulları’nda bir açılış töreni düzenlendi. Açılış törenine Darıca Final Okulları Müdürü Murat Kaya, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. Açılış töreninde konuşan Okul Müdürü Kaya, “Buradan ilk olarak velilerimize tavsiye de bulunmak istiyorum. Çocuklarımızın ödevlerini yapmamalısınız. Haftada bir gün kitap okumalısınız. Burada bir aileyiz. Her birimizin eksiği hepimizin eksiğidir. Biz sizin çocuklarınızı yarına daha iyi hazırlama çabası içindeyiz. Kendimize güveniyor ve inanıyoruz. Bu bölgeyi iyi tanıyoruz. 
Velilerimizin beklentilerini ve öğrencilerimizin farklılıklarının farkındayız. Hepimizin amacı çocuklarımızı iyi yetiştirmek. Çocuklarımızın geleceği namusumuzdur. 
Çocuklarımızı Mustafa Kemal’in ülküsü ile yetiştirmek görevimizdir. Çocuklarımız; sizin yapacağınız işi asla ebeveynleriniz yapmayacak. 
Öğretmenlerimizi iyi dinlemelisiniz. Öğretmenlerimiz; çocuklarımız size emanet. Bu duygu ve düşünceler ile yeni eğitim öğretim yılının hepimize hayırlı olmasını diliyorum.” diye konuştu. Yapılan konuşmaların ardından Müdür Kaya sınıfları gezerek öğrencilere iyi dersler temennisinde bulundu.