Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Sırasöğütler'e müjde üstüne müjde!

Bir tek gazetemizin gündeme getirdiği, Darıca Sırasöğütler mahallesine İstasyon kurulması için görüşmelerine devam ediyor. Ak Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Ali Okur, konuyla ilgili detayları Ulaştırma Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürü Metin Tahan'a bizzat giderek aktardı

Sırasöğütler'e müjde üstüne müjde!
23 Kasım 2012 - 07:55
 Kocaeli Milletvekili Mehmet Ali Okur, Darıca Sırasöğütler mahallesine İstasyon kurulması için Ulaştırma Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürü Metin Tahan ile bir görüşme yaptı. Yapılan görüşmede, çoğunlukla dar gelirli vatandaşlarımızın yaşadığı bir bölge olması durak sorununu daha önemli bir hale getirmektedir. Vatandaşlarımız işe gidiş gelişlerde, öğrencilerimiz okula gidiş gelişlerinde 2 km’lik mesafeyi geçerek tren istasyonuna ulaşmak zorunda kalmaktadır. Burada yaşayan vatandaşlarımız haklı olarak Marmaray projesinde Sırasöğütler mahallesine durak istemektedirler. Sırasöğütler’e bir durak ihtiyacının gerekli olduğunu ve burada yaşayan vatandaşlarımız açısından büyük önem arz ettiğini dile getiren Okur, Genel Müdür Tahan’dan bu konuda gerekli önemin ve hassasiyetin gösterilerek bir an önce çözüm için çalışmaların nihai sonuca ulaştırılmasını istedi.
 
Genel Müdür Tahan ise yapmış olduğu açıklamada; “geçtiğimiz günlerde bahse konu olan yerde bizzat incelemelerde bulundum ve mesafenin bir hayli fazla olduğunu sizlerinde ifadesi ile tespit etmiş bulunmaktayım. Sırasöğütler’e istasyon yapılması ile alakalı orada yaşayan vatandaşlarımızı da mağdur etmemek adına ilgili birimlere gerekli talimatları vererek proje üzerinde çalışmalarını istedim. Tahminen 1-2 hafta içerisinde proje elime ulaşmış olacak inşallah üzerimize düşeni yaparak vatandaşlarımızı rahatlatacağız” dedi.Ayrıca Genel Müdür Tahan, Kocaeli Milletvekili Mehmet Ali Okur’a Marmaray projesi çalışmaları ve gelinen son durum hakkında da bilgiler aktardı.