Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

KROSÇULAR BOŞ DÖNMEDİ

Darıcalı atletler, Kuşadası’nda yapılan kros liginin finallerinde, genç erkeklerde Türkiye ikincisi oldu.

KROSÇULAR BOŞ DÖNMEDİ
05 Aralık 2014 - 08:14
900 sporcu katıldı
Yeni yeteneklerin Türk atletizmine kazandırılması amacıyla düzenlenen Küçükler ve Yıldız Kulüpler Bölgesel Kros Ligi’nin finali, geçtiğimiz günlerde Aydın’ın Kuşadası ilçesinde yapıldı. Türkiye Kros Ligi finalleri büyük bayanlar, büyük erkekler, genç bayanlar ve genç erkekler olmak üzere dört farklı kategoride yapılırken, toplam 28 takım mücadele etti. Sekiz etaptan oluşa ve sonuncusu Kuşadası Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen final yarışmalarına, 900 sporcu katıldı.
 
FEDERASYON BAŞKANI İZLEDİ
Kuşadası Adagöl’de büyük çekişme içerisinde geçen final yarışmalarını Atletizm Federasyon Başkanı Fatih Çintimar, Kuşadası Kaymakamı Muammer Aksoy ile Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı birlikte izledi. Şampiyonada minik erkekler kategorisinde Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu atletler Ağrı Gençlik Spor kulübünün ardından Türkiye ikincisi oldu. Yıldız Erkekler kategorisinde ise mavi beyazlılar, Ankara Büyükşehir Belediyespor’un ardından ikinci kez, Türkiye ikincisi oldu.
 
Ödüllerini aldılar
Darıcalı atletler, genç erkekler kategorisinde ise Fenerbahçe kulüp ardından Türkiye ikinci oldu. Yarışmada dereceye giren takım ve sporculara kupa ve ödüllerini Kuşadası Kaymakamı Muammer Aksoy, Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı ve Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ve Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar verdi. Son etap yarışlarında üç derece elde eden mavi beyazlı sporcuların mutlulukları görülmeye değerdi.