Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Farabi'de yenilikler devam ediyor

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde artan hasta sayısına ve hastalara daha kaliteli hizmet sunmak ve hizmetlere erişimlerini kolaylaştırmak amacıyla yapılan düzenlemeler hız kesmeden devam ediyor.

Farabi'de yenilikler devam ediyor
25 Eylül 2018 - 13:46
Otopark, kaldırım düzenlemeleri, hastane içi yer ve diğer yönlendirme tabela düzenlemeleri, yatan hasta bölümlerinde ki özel odaların düzenlenmesi, uyku laboratuvarının hizmete girmesi gibi düzenlemelerden sonra hastane bünyesinde hizmet veren sağlık kurulunun fiziki yapısında yapılacak olan yeni düzenlemelerle birlikte idari kısımda yapılacak düzenlemeler ile yaklaşık 13(onüç) poliklinik daha hizmete açılması planlanmakta ve bu süreçte inşaat çalışmaları devam ediyor.
Hastane içinde bulunan kantin dışarı çıkarılıp bu alan sağlık kurulu ve idari birimler olarak düzenlenecektir. Böylece zemin katta bulunan idari kısım poliklinik ihtiyacı için düzenlenecektir. Sağlık kurulu ise; rahat bir bekleme alanı, başvuru alanı, sağlık kurulu odası, raporlama alanı olarak planlanıyor. Ayrıca Acil Servis biriminde ki yeşil alanın büyütülmesi ve ameliyathane yatak sayısının artırılmasının da planlanan projeler dahilinde olduğu Hastane Yönetimi tarafından dile getirildi.