Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

KOGACE'den BİK'e çıkarma!

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cemal Kaplan, Başkanvekili Yunus Kahraman, Başkan Yardımcısı Ahmet Zeki Ayar ve Üst Kurul Delegesi Uğur Saray İstanbul’da bulunan Basın İlan Kurumu’nu ziyaret etti.

KOGACE'den BİK'e çıkarma!
14 Şubat 2020 - 10:46

Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Rıdvan DuranBİK Kontrol Hizmetleri Müdürü İbrahim Delibaş ve BİK İlan Hizmetleri Müdürü İdris Çam ile görüşen heyet kurumun yaptığı çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

TATİL KÖYÜ YEŞİLAY’A VERİLDİ

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cemal Kaplan ve yöneticileri ağırlayan Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Rıdvan Duran, Bayramoğlu Basın İlan Kurumu’na ait Tatil Köyü ile ilgili önemli bir gelişmeyi misafirleriyle paylaştı. Bilindiği üzere 1968 yılında işletmeye açılan Basın İlan Kurumu Tatil Köyü yaklaşık 2 yıl önce kapılarını ziyaretçilerine kapatmıştı. Buranın Yeşilay’a kiralandığı bilgisini veren Duran şunları aktardı; “Biz göreve gelmeden orası kapatılmıştı. Daha sonrasında tatil köyünün raporlarını incelerken oranın imar düzenlenmeleri doğrultusunda çok cazibesi kalmadığını gördük. Yönetim olarak da alanın ve merkezin kiralanmasını karar kıldık. Bu noktada Yeşilay’ın bir talebi vardı. Yaptığımız görüşmeler sonucunda Yeşilay’a belli bir kira ücret karşılığında hizmetine tahsis ettik. Yeşilay burada bağımlılar için rehabilitasyon merkezi kurarak, insanlığa fayda sağlamış olacak” dedi.

KAPLAN’DAN DURAN’A DAVET

Kocaeli basınını takip ettiğini ifade eden BİK Genel Müdürü Rıdvan Duran, “Kocaeli sanayisinin dışında medyasıyla da güçlü bir ilimiz. Zaman zaman oradaki gazeteleri takip ediyorum. Gerçekten başarılı medya kuruluşları var. Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti de en üst noktada Kocaeli basınının giderek güçlü olmasına katkı sağlıyor, tüm çalışmaları takip etmeye çalışıyoruz” dedi. Kaplan da güzel düşüncelerinden ötürü Duran’a teşekkür ederek, kendisini en kısa zamanda Kocaeli’nde ağırlamaktan şeref duyacağını ifade etti.

İNTERNET MEDYASI GÜÇLÜ OLACAK

BİK Kontrol Hizmetleri Müdürü İbrahim Delibaş, BİK İlan Hizmetleri Müdürü İdris Çam ile de görüşenKOGACE heyeti, internet medyası yasasıyla ilgili izmir eskort kadınlar son gelişmeleri dinledi. Dijital medyalaşmayla ilgili kapsamlı bir çalışma yaptıklarını dile getiren ilgili müdürler önümüzdeki süreçte Basın İlan Kurumu’nun sektöre daha çok fayda sağlayacak projeleri hayata geçireceğini ifade etti. Öte yandan Delibaş ve Çam, Kocaeli medyasının bir arada çok güçlü olduğunu dile getirerek kendilerini ziyaret eden KOGACE yönetimine teşekkürlerini belirtti.