Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

CHP ilçe başkanları kongreyi değerlendirdi

CHP İlçe Başkanları dün parti binasında bir araya gelerek yaklaşan kongre sürecini masaya yatırdı

CHP ilçe başkanları kongreyi değerlendirdi
07 Ağustos 2015 - 14:04

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) yaklaşan il kongresi için çalışmalarını sürdürüyor. Dün 12 ilçenin temsilcisiyle İl Başkanı Cihat Altunyuva’nın önderliğinde parti binasında bir çalışma toplantısı gerçekleştirildi. Sürmekte olan kongre sürecinin değerlendirilmesi için gerçekleştirilen toplantıya partinin 11 ilçe başkanı katılım gösterdi. Toplantıda, her ilçe başkanı kendi bölgelerinde neler yapılabileceğ üzerine olan görüşlerini İl Başkanı Altunyuva’ya aktardı. İlçe Başkanlarının mahalle delege seçimleri üzerinde durduğu aktarıldı. 


YENİ BİR DÖNEM BAŞLADI
Toplantı öncesi basın mensuplarına kısa bir bilgi veren İl Başkanı Cihat Altunyuva, üye listelerine yapılan birkaç küçük itiraz olduğunu ve bunların dışında listelerin kesinleşmeye başladığını belirterek“Böylece kongre süreci için yeni bir döneme girdik” diye konuştu. Altunya süreçle ilgili “Bu ayın 12’si itibariyle listelerimiz kesinleşmiş hale gelecek. 15’i itibariyle de mahalle delege seçimleri yapılacak. Ayrıca 10 Ağustos’a kadar da mahalle delege seçim  listesinin gelmesini isteyeceğiz. Bir de bu toplantıda, ilçe başkanlarımızdan ilçe kongre süreçlerinin de başlatılmasını isteyeceğiz” açıklamasında bulundu. 


ATATÜRK SPOR SALONU’NDA 
Yaptığı açıklamadan sonra basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Cihat Altunyuva, kongre takviminin de netleştiğini ifade ederek “Kongerimizi, bir aksilik çıkmaması durumunda Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda yapacağız” bilgisi verdi. Altunyava, kendisinin başkanlığa aday olup olmayacağıyla ilgili bir soruya ise “Ben daha önce de söylediğim gibi şu anda aday olmayı düşünmüyorum. Adaylığa tek başıma da karar veremem. Benim amacım partinin daha iyi yerlere gelmesi ve bunun için de bana düşen görev neyse onu yaparım. Bugüne kadar, istifalar nedeniyle ben iki kez başkanlığı üstlendim. Bundan sonra da bana verilebilecek görevlere hazırım” karşılığını verdi.