Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Üçüncü konak bugün açılıyor

Darıca Belediyesi Bağlarbaşı Mahalle Konağı ve K.Karabekir Mahalle Konağı’nın ardından bugün Osmangazi Mahallesi Şehit Jandarma Onbaşı Zafer Tuygun Mahalle Konağı’nı da halkın hizmetine açıyor.

Üçüncü konak bugün açılıyor
01 Ekim 2018 - 09:40
Çok amaçlı hizmet verecek olan mahalle konağının içerisinde muhtarlık odasının yanı sıra, şark köşesi, etüt köşesi,  giyim sınıfı, öğretmenler odası, idari birim, mefruşat odası, iğne oyası sınıfı, mescid ve tuvaletler bulunacak. Mahalle Konağı’nın yanında ise çocuklar için park ve semt sahası inşaa edildi. 
 
DİĞER MAHALLELERİMİZE DE YAPACAĞIZ
Tüm vatandaşları Osmangazi Mahallesi Şehit Jandarma Onbaşı Zafer Tuygun Mahalle Konağı’nın açılışına davet eden Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak “iki hafta arayla açtığımız Bağlarbaşı Mahallesi Şehit J.Uzman Çavuş Salih Kayan Mahalle Konağı ve  Kazım Karabekir Mahallesi Şehit Uzman Çavuş Murat Tevlim Konağı’nı nın ardından  Osmangazi Mahallesi Şehit Jandarma Onbaşı Zafer Tuygun Mahalle Konağı’nı da hizmete açmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Çok amaçlı hizmet verecek olan mahalle konaklarımızı zamanla diğer mahallelerimize de yaparak daha geniş alanda hizmet vermeyi planlıyoruz. Seçim beyannamemizde halkımıza verdiğimiz sözleri yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. İlçe halkımıza hayırlı olsun. Bu güzel günde tüm halkımızı açılış programımıza davet ediyorum.” dedi.