Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıcalı öğrencilerden bağımlılığa kırmızı kart!

Darıca Mustafa Kemal İlkokulu öğrencileri Yeşilay Haftası dolayısıyla bir sosyal farkındalık oluşturmak için Darıca  Park AVM de stand açtılar. Stand da Yeşilayı tanıtıcı afiş, broşür ve Yeşilay Böreği  sunuldu.

Darıcalı öğrencilerden bağımlılığa kırmızı kart!
10 Mart 2016 - 09:36
Öğrenciler bağımlılıklara dikkat çekmek için  internet, sigara, alkol, uyuşturucunun zararlarına yönelik  dövizler taşıdılar. Öğrenciler sigara içen kişilere kırmızı kart gösterdiler. Kırmızı kartın arkasında “Sigarasız bir nefesle yaşamayı seç bügün ilk adımı at!” sloganı ile farkındalık oluşturulmaya çalışıldı. Sigara kullanmayan kişilere ise yeşil kart  verildi. Yeşil kartın arkasındaki sosyal mesaj ise “Sigarasız bir nefesle yaşamayı seçtiğiniz için teşekkür ederiz.”yazmaktaydı. Konuyla ilgili açıklama yapan Darıca Mustafa Kemal İlkokulu müdürü Suat Yapıcı “Öğrenci ve öğretmenlerimizle Yeşilay Haftasında bağımlılıklarla mücadele için sosyal bir duyarlılık oluşturmak istedik.  Okuldan çevreye taşan bu etkinliğimizle Darıcalılara zararlı alışkanlıklara karşı bir bilinç aşılamaya çalıştık. Öğrenci ve öğretmenlerimize bu faaliyete katkı sundukları için teşekkür ederim. 
 
DARICA PARK AVM’YE TEŞEKKÜR
Bir teşekkürü de Darıca Park AVM’ye ediyoruz.  AVM içerisinde bize stant açmada ve faaliyet esnasında gösterdikleri kolaylık için teşekkür ederiz” dedi.