Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Hospitalpark ve Kızılay'dan ortak proje

Hospitalpark Darıca Hastanesi, Birr İnşaat, Nabız Ortak Sağlık ve Güvenlik Birimi ile Türk Kızılayı ortak projede buluştu.

Hospitalpark ve Kızılay'dan ortak proje
08 Ocak 2018 - 08:35

Hospitalpark Darıca Hastanesi, Birr İnşaat, Nabız OSGB ve Kızılay işbirliği ile “Kan Bağışı ve Kök Hücre Bağışı” konusunda farkındalık oluşturuldu. Darıca Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde gerçekleşen Kan Bağışı ve Kök Hücre Bağışının Öneminin vurgulandığı seminere başta Büyük Anadolu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Op.Dr. Yakup Yönten, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Hospitalpark Darıca Hastanesi Başhekimi Dr. Nilgün Yönten olmak üzere tüm hastane çalışanları, Nabız OSGB Genel Müdürü Volkan Taşlı ve çalışanları, Kızılay Başkanı Sayın Halil Keskinoğlu katıldı.

“KIZILAYIMIZIN YANINDAYIZ”

Bilgilendirme seminerinin sonunda kendisinin de bir Kan Bağışçısı ve aynı zamanda Kök Hücre bağışçısı olduğunu belirten ve herkesin bu konuda duyarlı olmasını isteyen Büyük Anadolu Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Hospitalpark Darıca Hastanesi Başhekimi Dr. Nilgün Yönten, Kızılay’ın çalışmalarına herkesin destek vermesini ve Kocaeli’nin bu konuda ileriye gitmesini istediğini vurguladı. Yönten, “Bu mücadele Kızılay tek başına kalmamalı, her zaman Kızılayımızın yanındayız” dedi.

Kızılay Başkanı Halil Keskinoğlu, Dr. Nilgün Yönten’e plaket takdim ederek, bu ortak proje ve duyarlılıktan dolayı Hospitalpark Darıca Hastanesi, Birr İnşaat ve Nabız OSGB’ye teşekkürlerini iletti.