Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Çetinkaya; Saadet'in yönetimine herkes gıbta edecek

Saadet Partisi Darıca Belediye Başkan adayı Selim Çetinkaya, dün ziyaret için gittiği Erzurumlular Derneği’nde tezahuratlarla karşılandı

Çetinkaya; Saadet'in yönetimine herkes gıbta edecek
19 Şubat 2019 - 17:39

Saadet Partisi Genel Merkezi tarafından Darıca Belediye Başkan Adayı gösterilmesinin ardından seçim çalışmalarına hız veren Selim Çetinkaya, beraberinde karargah başkanı Yusuf Demir ve ilçe yönetimi ile birlikte Darıca Erzurumlular Derneği’ni ziyaret etti.

Saadet Partisi Darıca Belediye Başkan Adayı Selim Çetinkaya’yı kapıda karşılayan Erzurumlular Denek Başkanı Sıddık Topal ve diğer üyeler ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Kendilerini kabül ettikleri için, Erzurumlular Deneği Başkanı Sıddık Topal ve yönetimine teşekkür eden Selim Çetinkaya, kendisinin de Erzurumlu olması nedeniyle ilk ziyaretini buraya yapma kararı aldıklarını ifade ederek, ‘’ Sadece Erzurumlular’ın değil, Darıca’da ikamet eden herkesin, her kesimin ve hangi partili olursa olsun hepsinin oylarına talibiz. Saadet Partisi’nin alternatifi yoktur, tek çare Saadet Partisi’dir.’’ dedi. 

 

Saadet Partisi oy patlaması yapacak

Konuşması sık sık tezahuratlarla kesilen Selim Çetinkaya, ‘’Dürüst Başkan, Dürüst Yönetim’’ ilkesinden yola çıktıklarını hatırlatarak, bu ilkeden kesinlikle taviz vermeyeceklerini ve milim şaşmayacaklarını dile getirdi.

Saadet Partisi Darıca Belediye Başkan Adayı Selim Çetinkaya, üzerlerindeki ceketin cepsi olacağını yineleyerek, ‘’ Sizlerin ve tüm Darıcalılar’ın teveccühü ile Darıca Belediye Başkanı seçilirsem, şaibelerden uzak bir yönetim sergileyerek, vatandaşın kafasında hiç bir soru işareti oluşmasına izin vermeyeceğiz. Saadet Partisi, tüm ülke genelinde olduğu gibi Darıca’da da  oy patlaması yaparak. Çoğu belediyeleri alacaktır’’ dedi.