Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıca güle oynaya! 0-2

Darıca güle 3. Ligin favori temsilcisi Darıca G.Birliği, Güneydoğu deplasmanında karşılaştığı Elazığ Belediyespor’u 2-0 mağlup ederek puanını 15’e yükseltti.

Darıca güle oynaya! 0-2
14 Ekim 2012 - 17:03
 Elazığ Atatürk Stadında gerçekleşen mücadelede temsilcimizin şampiyonluğa aday olması ile beklentilerin birer birer gerçekleşmesi taraftarların yüzünü güldürdü.  Darıca G.birliği Elazığ karşısında rahat kazanırken, puanını 15’i yükseltti. Zayıf rakibi karşısında rahat bir futbol oynayan Sarı Yeşilli temsilcimiz, ilk yarıda bulduğu gol pozisyonlarını bir türlü değerlendiremedi. Genç golcü İbrahim Yılmaz 43. Dakikada attığı enfes gol ile takımımızı 0-1 öne geçirdi. İlk yarı bu skorla sona erdi.İkinci yarıda temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği  sahneye yine 76. Dakika da İbrahim Yılmaz’ın güzel golüyle gol perdesini kapattı.
 
TAKIM OTURDU
İkinci yarıda ise oyunu iyice rakip kaleye yıkan Darıca G.Birliği, bir çok gol fırsatından yararlanamadı. 
Maçta kalan dakikalarda başka gol olmayınca, temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği 3 puanı hanesine yazdırdı: 0-2. Şampiyonluğa aday gösterilen ekibimiz, bu zorlu  deplasmanda aldığı rahat 3 puanla adeta rakiplerine gözdağı verdi.