Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

O polis konuştu

Gebze’de bir dönem görev yapan polis memuru Birol Mıdık, katıldığı bir televizyon programında “FETÖ için Gebze’nin rant yeri olduğunu belirtti.

O polis konuştu
27 Ağustos 2016 - 13:51
 2012 yılında. Sabiha Gökçen Havalimanı'nda görev yaparken resmi elbiseli olarak Vatan Caddesi'nde bulunan İstanbul Emniyet Müdürlüğü binasına önünde Havaya ardı ardına 40 adet mermi sıkan ve bir dönem Gebze’de görev yapan polis memuru Birol Bıdık (46),  "Ben namuslu bir polisim. Rüşvete karşı çıktığım için Osman Öztürk ile Başkomiser Güner Akbıyık bana mobbing uyguladı" diye bağırmıştı. Birol Bıdık dün gece A HABER’e çıkarak Gebze Emniyet Müdürlüğü’ndek FETÖ yapılanmasının çarpıcı örneklerine değindi.

Bıdık,  " Gebze,7 bin fabrikanın bulunduğu cemaate para aktarımın en çok olduğu bölgedir. Bu rantı örgüt kimseye kaptırmaz yedirmez” dedi.
Mıdık şu çarpıcı ifadeleri kaydetti: 
“Gebze’de altı müdür görev yaptı, altısı da bugün tutuklu. Selam Tevhit Kumpas Davası sorumlusu Gebze İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Zafer Kahraman,  Vatan Emniyet Müdürü tankın içinden çıktı Gebze İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Mithat Aynacı, Gebze İlçe Emniyet Müdürü Güner Yılmaz, Eski Gebze İlçe Emniyet Müdürü Ali Şahinli, Eski Gebze İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Abdülkadir Demir, Erdoğan Abacoğlu tutuklu.

FETÖ, GEBZE’DEKİ RANTI KİMSEYE KAPTIRMAZDI

'' Gebze 7 bin fabrikanın bulunduğu cemaate para aktarımın en çok olduğu bölgedir. Bu rantı örgüt kimseye kaptırmaz yedirmez. Gebze’de bu yapıdan olmayan çalışamaz. Zaman gazetesi almak semboldü. Bekar polis 300 TL, evli polis 500 TL himmet veriyordu.”