Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Haydi Darıca, şimdi kombine zamanı!

3. ligdeki temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği’nin protokol kombinelerinin satışı sürüyor. Darıca Gazetesi olarak, Darıcalı işadamlarına, Sivil toplum kuruluşlarına, derneklere sesleniyoruz: Bu şehrin takımı Darıca GB’ye destek vermenin vakti geldi. Haydi Darıca, şimdi kombine zamanı!

Haydi Darıca, şimdi kombine zamanı!
02 Ağustos 2016 - 09:56
Darıca G.Birliği, Darıcalı işadamlarından, STK’lardan, derneklerden ilgi bekliyor. Satışa çıkan protokol kombine kartları için özellikle işadamlarından destek bekleyen Darıca GB yönetimi, protokol kombinelerinin satılmasıyla beraber yeni sezon öncesi bir teşekkür mesajı da verecek. Tanesi 2 bin TL’den satılan kombineler, Darıca GB tesislerinden ve 0555 558 97 33 numaralı telefondan satın alınabilecek. 
 
ÖZTÜRK: KALİTELİ BİR TAKIMIZ
 Darıca GB Başkanı Mustafa Öztürk, bu anlamda Darıca’da oturan, 
Darıcalı işadamlarından, derneklerden, esnaflardan destek beklediklerini ifade ederek şunları söyledi:  ‘’Takımımızı kaliteli isimlerle güçlendirdik. İnanıyorum ki alacağımız başarılı sonuçlarla birlikte bu sene 2. lige çıkacağız.  Darıcalı esnaflardan, işadamlarından, derneklerden destek olmalarını bekliyoruz.  Hepimiz burada ekmeğimizi kazanıyoruz. Burada yaşıyoruz. Darıca GB, hepimizin bir markası. Destek olacak olan herkese şimdiden teşekkür ediyorum’’ dedi.