Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıca Belediyesi etkinlik ve eğitimleri iptal etti!

Darıca Belediyesi, Mart ayı sonuna kadar gerçekleşecek olan bütün etkinlikleri ve eğitimleri tedbir amaçlı iptal etti.

Darıca Belediyesi etkinlik ve eğitimleri iptal etti!
13 Mart 2020 - 11:05
Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık yaptığı açıklamada '' Darıcalı vatandaşlarımızın sağlığı için Darıca Belediyesi olarak Dünya’yı etkisi altına alan Koronavirüs’le mücadele konusunda aşağıdaki önleyici tedbirleri alarak uygulanmasını sağlamaktayız;
Dezenfekte işlemleriyle ilgili gerekli tüm önleyici malzemeler kurumumuz tarafından tedarik edilerek dezenfektasyon işlemlerine ciddiyetle başlanmıştır.
İlçemiz ve bölgemizde hizmet veren toplu taşıma araçlarında dezenfekte işlemleri tüm hızıyla devam ediyor. Özel Halk Otobüsleri her seferden sonra dezenfekte edilerek virüse karşı ilaçlama çalışması yapılmaktadır.
Vatandaşlarımızın yoğun olarak kullandığı hizmet binalarımızda gerekli tedbirler alınmıştır.
İlçemiz genelinde Koronavirüs sebebiyle marketlerde oluşan yoğunlukta fahiş fiyatlar uygulanmaması adına ekiplerimiz ilçemiz genelindeki marketlerde denetimlerini artırdılar.
Çocuklarımızın sağlığı için Koronavirüs'e karşı ilçemizin birçok noktasında yaptığımız dezenfeksiyon çalışmalarına ilavaten, okullarda ve çocuk parklarındaki çalışmalarımızı da hızlandırdık.
Daha önceden yapılması planlanan aşağıdaki etkinlikler Sağlık Bakanlığı’mızca virüsün çocuk, engelli ve yaşlılarda etki
alanının daha yüksek olduğunun ifade edilmesi üzerine daha önceden yapılması planlanan aşağıdaki etkinlikler iptal edilmiştir;
Mart ayı sonuna kadar; Kültür Merkezimizdeki tüm etkinlikler iptal 
edilmiştir. Havuzlarımızdaki eğitimler iptal edilmiştir. Bilgi Evlerimizde devam eden dersler ve dikiş - nakış kursları da iptal edilmiştir. DAREN’deki tüm dersler ve etkinlikler iptal edilmiştir'' dedi.