Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Doğalgaz istasyonu korku yaratıyor

Darıca PTT kavşağı olarak bilinen, OYAK Aslan Çimento yolu üzerinde Bağlarbaşı Mahallesi Tuzla Caddesi yolu üzerinde bulunan PALGAZ’ın doğalgaz istasyonu korku yaratıyor.

Doğalgaz istasyonu korku yaratıyor
08 Eylül 2017 - 11:23
PALGAZ’ın doğalgaz istasyonu olduğu bölgede, çevresinde bir anaokulu ve bir okulun bulunduğu doğalgaz istasyonu her anlık bir patlamayla bulunduğu yeri, yerle bir edebilir. Doğalgaz istasyonun çevresinde bulunan tabelalarda yazanlar ise durumun ne kadar tehlikeli olduğunu gözler önüne seriyor.Şehrin merkezinde olan bu istasyon çevrede yaşayan vatandaşları oldukça tedirgin ederken gazetemiz yetkilileri,  bilirkişilerden aldığı bilgiler sonrası, doğalgaz istasyonunun son derece de tehlikeli olduğunu öğrendi. Bölgenin önemli mühendisleri ise ‘Bu yol üzerinde hergün geçen sayısız araçlardan birinin bu istasyona doğru kaza yapması her an burayı havaya uçurabilir. PALGAZ yetkililerinin acilen daha farklı bir önlem alması gerekiyor’ ifadelerini kullandılar.
 
TEHLİKELİ OLDUĞUNU KENDİLERİ DE BELİRTİYOR
İstasyonda yazan ‘PALGAZ DOĞALGAZ İSTASYONU TEHLİKELİDİR, YAKLAŞMA.’, ‘ATEŞLE YAKLAŞMA’, ‘DİKKAT, PATLAYAN GAZ TEHLİKESİ’ tabelaları ise buranın ne kadar tehlikeli bir yer olduğunu açıkça belli ediyor. Tabelaların üzerinde belirtildiği gibi oldukça riskli bir yer olan istasyonun başka yere taşınmasını veya kapatılmasını isteyen çevre halkı ise PALGAZ yetkililerini göreve çağırdı.