Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıca'da nöbet sürüyor

Ülkemize ve milletimize darbe girişiminin ardından başlayan demokrasi nöbetleri Darıca’da aralıksız bir şekilde devam ediyor.

Darıca'da nöbet sürüyor
29 Temmuz 2016 - 12:14
Gencinden yaşlısına, kadınından erkeğine, toplumun her kesiminden binlerce insan adı demokrasi nöbetleriyle özdeşleşen Darıca Cumhuriyet Meydanı’nda günün ilk ışıklarına kadar demokrasi nöbetlerini sürdürüyor. Kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan birim müdürleri ve personelin yanı sıra , sivil toplum kuruluşları, siyasi parti temsilcileri, muhtarlar, okul müdürleri ve vatandaşların katıldığı demokrasi nöbetlerine katılanlar demokrasi vurgusu yaptı. Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak burada yaptığı konuşmada selamlama konuşmasında, günlerdir yorulmadan ve dinlenmeden Darıca Cumhuriyet Meydanında yerini alarak demokrasiye ve milli iradeye sahip çıkan tüm vatandaşlara teşekkür ederek ,”burada hep birlikte her akşam demokrasi nöbetinde ülkemize sahip çıkıyoruz.
Kimse kardeşlik hukukumuza,birliğimize, beraberliğimize zarar veremeyecek, ikinci bir emre kadar meydanları boş bırakmayacağız, bu noktada duyarlı davranan siz değerli vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum.” Diyerek düşüncelerini dile getirdi.