Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Aynı mermi ikisini de yaraladı

Darıca’da dün akşam meydana gelen olayda, 2 kişi bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı.Tartışmanın büyüyüp kavgaya dönüşmesinin ardından taraflardan biri silahını çekti. yerde boğuşmaya kadar varan olayda ateş alan silah ikisinin de yaralanmasına neden oldu.

Aynı mermi ikisini de yaraladı
12 Nisan 2018 - 22:30

Darıca, Zincirlikuyu Mahallesi, Kaplan Caddesi üzerindeki evinin alt katına ait pencereden dışarıyı seyreden ve yaşamını koltuk değneklerine bağlı olarak devam ettiren bedensel engelli 65 yaşındaki Ahmet. D. , caddenin karşısında erkek kuaförlüğü yapan 50 yaşındaki Recep K. ile bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Dün akşam saat 20. 30 sularında başlayan tartışmanın büyümesi üzerine koltuk değnekleri ile evinden dışarıya çıkan Ahmet. D., kendisini bekleyen Recep K. ile kavgaya tutuştu. Yerde boğuşmaya kadar varan kavga sırasında hangisinin çektiği belli olmayan silah ateş aldı. Ateş alan silahtan çıkan kurşun önce Recep K.’nın kalçasına isabet ederken, daha sonra da yere çarpıp Ahmet D.’nin ayak bileğine isabet etti.

Çevredekilerin haber vermesi üzerine 112 Acil servis Ambulansı ile Farabi Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Ahmet D., tedavisinin ardından taburcu edilirken, Recep K. ise Gebze Fatih Devlet Hastanesi’ne sevk edildi.

Edinilen bilgiye göre Recep K.’nın da hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenilirken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.