Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Bayramoğluspor bu şehrin gururudur!

Geçtiğimiz ay yapılan seçimde başkan seçilerek, Darıca Kale Bayramoğluspor’u yeniden ayağa kaldırma sözü veren başkan Yakup Törk, takımımızdan emin: ‘Bayramoğluspor, bu şehrin daima gururu olmuştur’

Bayramoğluspor bu şehrin gururudur!
11 Eylül 2012 - 09:36
 Darıca Kale Bayramoğluspor’un başına geçerek, başarı sözü veren genç başkan Yakup Törk gazetemize bazı açıklamalarda bulundu.
Törk yaptığı açıklamada ‘BAL liginden ne oyunlarla düşürüldüğümüzü herkes biliyor. Ancak biz bunları geçmişte bıraktık. Yeni yönetim kurulumuz ile birlikte daima başarılı olacak kadro ve teknik heyetimizle bu sene yine ortalığı sallayacağız.
 
HERZAMAN BİZDEN KORKTULAR
İzmit takımlarının daima bir lobicilik yaptığı hep ortada. Bizden herzaman korktular. Çünkü Darıca Kale Bayramoğluspor, bu şehrin gururu, bir markasıdır. Her zaman bölgemizi en iyi temsil eden bizdik ve biz olmaya yine devam edeceğiz.
 
DARICA G.BİRLİĞİ VE BAYRAMOĞLUSPORBU ŞEHRİN GURUR KAYNAKLARI
Diğer temsilcimiz Darıca G.birliği’nin pilot takımı gibi lanse ediliyoruz. Ancak bu durum böyle değil. Biz belediyeden ya da başka bir kurumdan destek almadan yürüyoruz yolumuzda. Yönetimimizdeki bütün isimler canla başla takımımızın başarısı için gece gündüz çalışıyorlar. Diğer temsilcimiz Darıca G.birliği inşallah bu sene 2. Lige çıkar. Bnuu canı gönülden istiyoruz. 
 
KADROMUZ VE TEKNİK EKİBİMİZ KALİTELİ
Kadromuzdaki bütün futbolcular Darıca’nın çocuğu. Hepsi gencecik ve istekli. Muhteşem bir altyapı destekleri var. Teknik ekibimiz ise gerçekten kusursuz. Hem kadromuza hem de teknik ekibimize güvenimiz tam. 
 
ÖNCE BAL’A SONRA 3.LİGE
Hedeflerimizde en önce bu sene BAL ligine çıkmak var. BAL liginde ise kadromuzu muhteşem hale getirirp, Darıca’nın profesyonel liglerde oynayan 2. Takımı olmak istiyoruz. Bu şehir bunu hakediyor. Darıca Kale Bayramoğluspor hakediyor. Mazisi başarılarla dolu olan bu kulüpte başkan olduğum için çok mutluyum. Taraftarlarımıza da başarı sözü veriyorum’ diyerek sözlerini bitirdi.