Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Çelik, kongreyi değerlendirdi

Saadet Partisi İl Başkanı Nurettin Çelik, Genel Başkan Temel Karamollaoğlu'nun katılımıyla gerçekleşen il kongresini değerlendirdi.

Çelik, kongreyi değerlendirdi
25 Ekim 2017 - 10:19
Çelik, Kongreyi büyük bir coşkuyla gerçekleştirdiklerini söyleyerek, “Önümüzdeki süreçte Kocaeli’yi kucaklayacak, dertlerini dinleyecek bir kadro oluşturduk.  Bugünden itibaren artık daha fazla çalışacağız. Yerel yönetimlerde söz sahibi olmak istiyoruz. Bunun için de milletimizden yetki istiyoruz.” dedi.
Önceki gün Saadet Partisi Kocaeli İl Teşkilatı, yoğun bir katılımla il kongresini gerçekleştirdi. Genel Başkan Temel Karamollaoğlu’nun da katılım gösterdiği kongrede tek aday olan İl Başkanı Nurettin Çelik üyelerin oylarıyla seçilmiş başkan oldu. Kongreyi geride bırakan Çelik, kongre ile ilgili de değerlendirmelerde bulundu.
SÖZ SAHİBİ OLMAK İSTİYORUZ
Kongreyi büyük bir coşkuyla gerçekleştirdiklerini belirten İl Başkanı Çelik, “Önümüzdeki süreçte Kocaeli’yi kucaklayacak, dertlerini dinleyecek bir kadro oluşturduk.  Bugünden itibaren artık daha fazla çalışacağız. Yerel yönetimlerde söz sahibi olmak istiyoruz. Bunun için de milletimizden yetki istiyoruz. Kongreye katılım gösteren herkese teşekkür ediyorum. Genel Başkanımız Temel Karamollaoğlu da kongrenin ardından Kocaeli’den memnun bir şekilde ayrıldı. Tüm teşkilatımıza teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.
YELPAZEMİZİ GENİŞ TUTACAĞIZ
Çelik, sürpriz bir şekilde Saadet Partisi'ne geçen Büyük Birlik Partisi eski İl Başkanı Nihat Yıldız ile ilgili de, “Nihat Bey ile geçmişte ittifak yaptığımız zamanlarda çalışmalarımız olmuştu. Kendisinin yönetimimizde yer almasından mutluyuz. Yelpazemizi geniş tutacağımızı bir kez daha ifade etmek istiyorum” ifadelerine yer verdi.