Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Önce, '' Benim başkanım değilsiniz.'' dedi, sonra '' Hayırlı olsun''a gitti

31 Mart Yerel Seçimleri’nin ertesi günü yaptığı konuşmasında, halkın oyları ile Darıca Belediye Başkanlığı’na seçilen Muzaffer Bıyık’ı eleştirerek, ‘’ Siz benim belediye başkanım olacak kıratta değilsiniz.’’ diyen CHP Adayı Yakup Törk, Bıyık’ı makamında ziyaret etti.

Önce, '' Benim başkanım değilsiniz.'' dedi, sonra '' Hayırlı olsun''a gitti
29 Nisan 2019 - 18:45

31 Mart Yerel Seçimleri’nde CHP’nin Darıca Belediye Başkan Adayı olan ve öncekilerine göre  az bir oy farkıyla seçimleri kaybeden Yakup Törk, 01 Nisan 2019 Pazartesi günü kalabalık bir guruba yaptığı konuşmasında seçimi kazanan rakibi Muzaffer bıyık hakkında ‘’ Siz benim belediye başkanım olacak kıratta değilsiniz. Muzaffer bey ne benim ne de sizlerin belediye başkanıdır, ona oy verenlerin belediye başkanıdır. Bu da böyle biline.”” demişti.

CHP Darıca Belediye Başkan Adayı Yakup Törk, bu konuşmasının ardından henüz 1 ay dahi geçmeden bugün Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ı makamında ziyaret ederek ‘’Hayırlı olsun’’ temennisinde bulundu.

Beraberinde CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, İlçe başkanı Gürer Yıldırım ile yönetimi ve CHP’li Meclis üyeleriyle birlikte Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ı makamında ziyaret eden Yakup Törk’ün, bir kaç hafta önce söylediği, ‘’  Siz benim belediye başkanım değilsiniz’’ şeklindeki söyleminin ardından bugün Bıyık’a yaptığı ziyaretin ne anlama geldiği merak konusu oldu.