Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıca'ya 30 tane bekçi alınacak

Kocaeli Valiliği bekçi alımı için ilan yayımlandı. İstanbul iline 2000 bekçi alımı ile başlayan süreçte Kocaeli ili için de alım yapılacağı duyuruldu.

Darıca'ya 30 tane bekçi alınacak
06 Kasım 2017 - 14:26
Yayınlanan ilanlara göre Kocaeli Valiliğine bağlı Derince, Başiskele, İzmit, Kartepe, Gebze, Çayırova, Darıca, Dilovası ve Körfez ilçeleri Kaymakamlıklarına çarşı ve mahalle bekçisi alınacak. Bekçi alımı için ilçelere ayrılan kadrolar da ilanlarda yer aldı.
Bekçi alımına başvuru şartları arasında en az lise mezunu olmak şartı yer alıyor. Adayların askerlik hizmetlerini yapmış olmaları ve 30 yaşından küçük olmaları gerekiyor. Ayrıca Kocaeli ili sınırları içinde en az 1 yıldır ikamet ediyor olmak ve en az 167 cm boyunda olmak şartları belirtiliyor.
İlçelere toplamda 200 bekçi kadrosu ayrıldı. Buna göre Derince ilçesine 20, Başiskele ilçesine 10, İzmit ilçesine 40, Kartepe ilçesine 10, Gebze ilçesine 40, Çayırova ilçesine 20, Darıca ilçesine 30, Dilovası ilçesine 10 ve Körfez ilçesine 20 bekçi alınacak.
Kocaeli Valiliği bekçi alımı başvuruları 6 Kasım ile 6 Aralık 2017 tarihleri arasında yapılacak. Adayların başvurmak istedikleri ilçe emniyet müdürlüğüne, şahsen başvurmaları gerekiyor. Başvuruların ardından sözlü ve yazılı sınav uygulanacak. Tüm ilçeler için aynı şartlar ve aynı ilan metni yayınlandı.