Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

''Muzaffer Başkan çok başarılı''

AK Parti Gebze eski ilçe başkanı Yılmaz Bayram ve Gebze belediyesi eski meclis üyesi Resul Tat önceki gün AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık’ı makamında ziyaret ettiler. Burada bir konuşma yapan Yılmaz Bayram, “Muzaffer Başkan çok başarılı ve sevilen bir ilçe başkanı” dedi.

''Muzaffer Başkan çok başarılı''
01 Kasım 2016 - 16:46
AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, Yılmaz Bayram ve Resul Tat’ı konuk etti. Samimi bir ortamda geçen ziyarette, görüş alış verişinde bulunuldu. AK Parti’nin Darıca’da çok iyi konumda olduğunu bunda en büyük pay sahiplerinden birinin Darıca Halkı tarafından çok sevilen Muzaffer Bıyık olduğunu dile getiren Yılmaz Bayram şöyle konuştu: “AK Parti’de ilçe başkanlığı yapmak çok kutsal bir görevdir. BaşkanımızDarıca’da çok büyük başarılara imza attı. AK Parti O’nun ilçe başkanlığında Darıca’da Rekor oy aldı. Darıca’da koydukları her hedefi tutturdular. Başkanı Mütevazı kişiliği ve çalışkanlığı ile tanıdık. Çizgisini hiç bozmadı. Kendisine siyasi hayatından başarılar diliyorum.” Dedi. 
 
“SİZLERİN TECRÜBELERİ BİZLER İÇİN ÖNEMLİ”
Başkan Muzaffer Bıyık’ta ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek: “Sizleri Darıca’da ağırlamaktan onur duydum. Güzel düşünceleriniz için teşekkür ediyorum. 
Biz ne yapıyorsak her zaman partimizi ve halkımızı önde tutarak yapıyoruz. İnşallah AK Parti ile birlikte Darıca’da hizmetlerimiz artarak devam edecek. Siz değerli partililerimizi yanımızda görmek bizlere onur ve güç veriyor. Geçmiş dönemde Gebze gibi bir ilçemizde İlçe Başkanlığı yapmış bir başkanımız olarak sizlerin tecrübelerinizi bizimle paylaşmanız bizim için büyük bir kazanç. Gebze’de Başarılı bir şekilde partimize hizmet ettiniz. İlçe başkanlığı sürecinden sonrada partimizin her zaman yanında oldunuz.  Bugün burada sizi ağırlamak bize onur verdi” dedi.