Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıca'da sünnet şöleni yapıldı

Darıca Belediyesi tarafından bu yıl 14. düzenlenen Geleneksel Sünnet Şöleni’nde 600 çocuk sünnet olarak erkekliğe ilk adımını atarken, düzenlenen şölende çocuklar gönüllerince eğlendi.

Darıca'da sünnet şöleni yapıldı
01 Temmuz 2018 - 22:51
Darıca sahildeki program öncesinde çocuklar Darıca Cumhuriyet Meydanı’nda Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ile buluşarak önce hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler, ardından da üstü açık otobüsler ile şehir turu atarak gönüllerince eğlendiler.
 
 
Program Kuran-ı Kerim tilavetiyle başlarken,  kısa bir selamlama konuşması yapan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, çocuklara ve ailelerine geçmiş olsun dileklerini ileterek programa katılımlarından dolayı teşekkür etti. Başkan Karabacak, “Bu güzel günde sizlerle birlikte olmaktan dolayı çok mutluyum, çok sevinçliyim, çok heyecanlıyım. Rabbimize hamdolsun, şükürler olsun ki zengin fakir bütün insanlarımızla birlikte 600 çocuğumuzun sünnet düğününü hep birlikte yapıyoruz. Ülkemizin değişik illerinden şehrimize gelen insanların, bu şehre mensup olmanın gereklerini yerine getirebilme adına, bir ve beraber olma adına bu günü gerçekleştiriyoruz. Bugün çocuklarımızla birlikte şehir turu attık, bende yanlarındaydım. Bütün Darıca ailesi olarak hep birlikte bu düğünü gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Çocuklar bizim geleceğimiz. Onlar bizim gelecek nesillerimizin temel taşlarıdır. Ülkemizi bu çocuklara emanet edeceğiz” diyerek çocuklara ve ailelerine geçmiş olsun temennisinde bulundu.
 
BİZ BİRLİKTE TÜRKİYE’YİZ
 
 
Başkan Karabacak, 24 Haziran’da yapılan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçimlerine de değinerek, “geçtiğimiz günlerde yaptığımız seçimlerle ülke insanımız seçimini yaptı. Şükürler olsun, huzur içinde gerçekleştirdiğimiz seçimlerin ardından herkes birlik ve beraberlik içinde yaşantısına devam ediyor. Biz biriz ve beraberiz, bu ülkeyi bölemeyeceksiniz, bizleri parçalayamayacaksınız. Tek devlet diyoruz, tek millet diyoruz, tek vatan diyoruz ve tek bayrak diyoruz. İşte bu güzel günde de hep birlikte düğünümüzü gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz.” diyerek konuşmasını tamamladı. Konuşmaların ardından program çocuklar için hazırlanan gösteriler ile devam etti. Gösterilerin ardından sünnet olan çocuklara Darıca Belediyesi tarafından hediyeler verildi. Programa katılanlara yemek ikramı yapılırken,  Sünnet Şöleni’nde emekleri geçen hastane yönetimlerine Başkan Karabacak tarafından plaket takdim edildi.