Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

REMAX Bayramoğlu, bölgeye dikkat çekti

REMAX Yapı Bayramoğlu Şubesi yetkilisi Savaş Yaşar, Türkiye’nin en büyük kurumsal gayrimenkul firması REMAX bünyesinde yer alan Yapı Ofisi olarak Darıca bölgesinde müşterilerine hizmet vermekten guru duyduklarını söyledi.

REMAX Bayramoğlu, bölgeye dikkat çekti
09 Ocak 2017 - 10:01
Hizmet vermeye başladıkları dört yıldan bu yana, REMAX Yapı Ofisi olarak müşterilerinin takdirini kazandıklarını belirten Savaş Yaşar, bu anlamda Kocaeli’nin göz bebeği haline geldiklerini söyledi.
REMAX Yapı Bayramoğlu Şubesi yetkilisi Savaş Yaşar, konuşmasının devamında ise, ‘’ REMAX Yapı Ofisi aynı zamanda yüzü her zaman gelişmeye dönük Bayramoğlu bölgesinde yer almaktadır. Ofisimizde sizlere yardımcı olan gayrimenkul danışmanlarımızın  her biri üniversite mezunu olup, ayrıca Remax bünyesinde "Gayrimenkul Fiyatlandırma ve Satış"," Müşteri Memnuniyeti " eğitimini tamamlayarak profesyonel gayrimenkul danışmanı olarak ofis bünyemize katılmışlardır.’’ Dedi.
Bayramoğlu’nda yapımına başlanacak olan Yat Limanı Projesi ve Bayramoğlu-Tuzla Sahil Bağlantı Yolu projesiyle birlikte yapılacak yenilikler, bölgenin  günden güne daha da büyüyerek muazzam bir hal almasında etken olacağını ifade eden Savaş Yaşar, ‘’ Remax Yapı olarak bizler doğru kararın alınması, müşteri odaklılık sağlanması ve koşulsuz müşteri memnuniyeti ilkesini benimseyerek sizlerin yanı başındayız. REMAX güvencesiyle, gayrimenkul ihtiyaçlarınız için sizlere profesyonel ofis ekibimiz ile daima hizmet vermeye hazırız. Herkes aynı iken biz farklıydık, şimdi herkes fark peşinde biz yine aynıyız’’ şeklinde konuştu.