Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıca GB, galibiyeti kaçırdı! 0-0

3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Darıca GB, deplasmanda karşılaştığı Muğlaspor ile 0-0 berabere kaldı. Rakip Muğlaspor'un 10 kişi kalmasına rağmen aradığı golü bulamayan ekibimiz ilk yarıyı 28 puanla bitirdi.

Darıca GB, galibiyeti kaçırdı! 0-0
18 Aralık 2017 - 08:22
3. Lig 2. Grup'ta ilk yarının son maçında deplasmanda karşılaştığı Muğlaspor'u iyi oynamasına rağmen mağlup edemedi. İlk yarıda etkili bir futbol oynayan Sarı - Yeşilliler, Halil ve Alperen ile net fırsatlardan yararlanamadı. İkinci yarıda rakip Muğlaspor, kırmızı kart gördü. Maçın son yarım saatini 10 kişi oynayan Muğlaspor'un kalesini abluka altına alan Darıca GB, Doğancan ve Halil ile yüzde yüzlük gol pozisyonlarını kaçırdı. 10 kişi kalan rakibine karşı üstünlük kuramayan ekibimiz bu maçtan 1 puanla ayrıldı. Sarı - Yeşilliler bu beraberlikle puanını 28'e çıkardı. İlk yarıyı 5. sırada tamamlayan ekibimiz ikinci yarı hazırlıklarını sürdürmek için 2 Ocak'ta top başı yapacak. 
 
DARICA GB YÖNETİMİ YALNIZ BIRAKMADI
Darıca GB'yi bu önemli maçta Darıca GB Başkanı Mustafa Öztürk, yöneticiler Lokman Demirtaş, Mücahid Vural ve Mehmet Uzun da takip etti. Kaçan galibiyete çok üzülen Darıca GB yönetimi, soyunma odasına girerek futbolculara moral verdi.