Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

CHP Darıca, profesyonelleşiyor!

CHP Darıca İlçe Örgütü, yerel seçim startını yeni yılla birlikte verdi. İlçe Başkanı Selman Kösali, seçimi almak için profesyonel düşüneceklerini söyledi.

CHP Darıca, profesyonelleşiyor!
08 Ocak 2013 - 10:49
 2014 yerel seçimlerie iddialı bir şekilde hazırlanan CHP Darıca İlçe Örgütü, yerel seçimde belediye başkanlığına aday olacak isimlere yardımcı olmak amacıyla parti bünyesinde bir proje grubu oluşturdu. 8 kişilik proje grubu Darıca için yeni projeler geliştirecek.
Yerel seçimlerde Darıca'da belediyeyi kazanmak için herşeyi yapmak isteyen CHP Darıca, işi sıkı tutmaya çalışıyor. Parti bünyesinde 8 kişilik proje ekibi oluşturan Darıca CHP, Darıca'da seçimi kazanmak için şimdiden çalışmalara başladı. Parti içindeki mimar ve mühendislerle birlikte şehir plancılarının da yer aldığı 8 kişilik proje ekibinde parti dışından da uzman isimlerin yer aldığı öğrenildi. Özellikle alanında uzmanlaşmış kişilerden oluşan proje ekibi, ilk toplantısını da önceki gün parti binasında yaptı. Darıca'nın imar durumunu masaya yatıran proje ekibi, önemli çalışmalara imza atacaklarını belirttiler. Belli aralıklarla toplanıp çalışma yapacak olan proje ekibi, Darıca için yeni projeler üretecek. Özellikle belediye seçimlerinde başkanlığa aday olacak isime projeler hazırlamak amacıyla oluşturulan proje ekibi, aynı zamanda Darıca'nın geleceği için de önemli projeler üretecek. Hazırlanan projeler bir rapor halinde İlçe yönetimine sunulacak ve belediye başkan adayı o rapordaki projeleri referans alarak seçmenin karşısına çıkacak.
 
KÖSALİ: DARICA’DA SEÇİMİ ALMAK İÇİN HERŞEYİ YAPACAĞIZ
Toplantıda konuşan CHP Darıca İlçe Başkanı Selman Kösali, Darıca’da seçimi almak için profesyonellerle çalışacaklarını ve halkın istediği bir adayı başkan yapmak için uğraşacaklarını söyledi. Kösali konuşmasnın devamında ‘Darıca bizim kalemiz olacak. Seçimi almak için herşeyi yapacağız. Halk bizi tercih edecekse bir sebebi olacak. Biz yalanlarla dolanlara siyaset yapmayız. Doğru neyse biz oradayız’dedi.