Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

GTO, yaşlıları unutmadı!

Gebze Ticaret Odası (GTO) tarafından Yaşlılar Haftası dolayısıyla düzenlenen etkinlikte yaşlılar hoşça vakit geçirdi. Etkinlikte konuşan GTO Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler; her insan için farklı anlamlar taşıyan yaşlılığın, hayatın çok özel bir dönemi olduğunu ifade etti.

GTO, yaşlıları unutmadı!
20 Mart 2013 - 10:52
 Sosyal sorumluluk çalışmalarına önem veren GTO, Yaşlılar Haftası dolayısıyla etkinlik gerçekleştirdi. Darıca ve Tavşancıl Huzurevi sakinlerinin katılımları ile gerçekleşen etkinliğe protokol de yoğun ilgi gösterdi. Etkinliğe İstanbul Milletvekili İdris Güllüce, Gebze Kaymakamı Salih Karabulut, Dilovası Kaymakamı Hasan Göç, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman, Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Bağcı, 
Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Nilay Ayran, Gebze Emniyet Müdürü A.Kadir Demir, Darıca Milli Eğitim Müdürü Ali Öztosun, Darıca Yaşlılarla Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Kudret Sekban ile yönetimi, GTO Meclis Başkanı Halit Umran Nargül, GTO Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler ile GTO Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.
 
Çiler: “Hepimiz Yarının Yaşlılarıyız!”
Etkinlikte konuşan GTO Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler yaşlılığın hayatın çok özel bir dönemi olduğunu belirtti. Çiler; 
“Yaşlılarımız geçmiş ile günümüz arasında köprü kuran, 
kültürümüzü ve değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan en değerli varlıklarımızdır. Yaşlılara bugün gösterilecek sevgi ve saygı, gelecekte de aynı saygının bizlere gösterilmesini sağlayacaktır. Unutmayalım ki hepimiz yarının yaşlılarıyız” dedi.
Sahip olduğu sivil toplum kuruluşları ile Gebze bölgesinin şanslı bir konumda olduğunu vurgulayan Çiler; “Toplumsal dayanışmanın önemli göstergelerinden birisi, yaşlıların karşılaşabileceği sorunların en aza indirilmesi ve bunların çözümüne ulaşabilme olanaklarının onlara sunulmasıdır. 
Sivil Toplum Kuruluşlarımızın ve huzurevlerimizin de desteği ile Odamız bugüne kadar yaşlılarımız ile ilgili güzel etkinliklere imza attı, atmaya da devam edecektir” dedi.
 
Salih Amcaya Sürpriz Doğum Günü!
Etkinlikte ayrıca huzurevi sakinlerinden Salih Kutlu’nun 102’inci yaş günü kutlandı. Yaşadığı mutluluğu dile getiren Kutlu, etkinliğin gerçekleşmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.